Living

Amber Heard a rămas fără job după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

nicoleta.ispasescu
December 21, 2018 10:33 AM

Amber Heard, fosta soție a lui Johnny Depp, afirmă că a pierdut multe roluri după ce l-a acuzat pe actor de abuz și violență domestică. Trebuia să își fi dat seama în ce se bagă, având în vedere că Johhny Depp este un nume greu în industria cinematografiei.

Recent, fosta soție a lui Johnny Depp, Amber Heard (32), a trimis o scrisoare deschisă către Washington Post, care a afost publicată la începutul acestei săptămâni. În scrisoarea respectivă actrița din Aquaman a scris că a simțit întreaga forță a „urii împământenite față de femeile care nu se tem să vorbească” împotriva violenței domestice.

Amber Heard, concediată după ce l-a acuzat pe Johnny Depp de violență domestică

”Prietenii și sfătuitorii mi-au spus că nu voi mai munci niciodată ca actriță – că voi ajunge pe lista neagră. Un film din a cărui distribuție făceam parte a dat altcuiva rolul meu. Tocmai am filmat pentru o campanie de doi ani de zile pentru un brand global de fashion, iar compania a renunțat la mine”, a declarat Amber Heard, adăugând că nu poate să nu se întrebe dacă va reuși să-și păstreze rolurile din Justice League și Aquaman.

Johnny Depp a negat, însă, toate acuzațiile de abuz, spunând că afirmațiile fostei sale soții sunt invenții, bârfe, informații false și minciuni.

Dar Amber nu s-a oprit aici cu acuzațiile. Actrița susține că a primit inclusiv amenințări cu moartea.

„Am scris asta pentru că sunt o femeie care a trebuit să-și schimbe numărul de telefon deoarece primea amenințări cu moartea. Luni de zile, rareori mi-am părăsit apartamentul. Îar când am făcut-o, eram urmărită de drone cu camere de filmat sau de fotografi, fie pe jos, fie cu motocicleta, fie cu mașinile”.