Living

Așa mamă, așa fiică! Cum arată Prințesa Salma, fiica Reginei Rania a Iordaniei

nicoleta.ispasescu
January 4, 2019 16:15 PM

Regina Rania Al-Abdullah a Iordaniei a cucerit lumea întreagă cu frumusețea și eleganța ei, iar fiica ei îi calcă pe urme.

Pe aceeasi temaAu apărut cele mai intime poze cu Prințul Louis de la botez! De ce a lipsit Regina Elisabeta a II-a din ele

Deși are agenda plină de întâlniri oficiale pe care trebuie să le onoreze, Regina Rania reușește, totuși, să petreacă timp cu fiica ei cea mică, Prințesa Salma. Cele două au participat împreună la serbarea pentru Ziua Independenței în țara lor.

Petrecerea a avut loc la Palatul Raghadan din Amman, iar Regina a fost surprinsă într-o rochie nude extrem de elegantă, a cărei pelerină dezvăluia un imprimeu îndrăzneț în nuanțe de roșu.

Ea a pășit pe covorul roșu alături de fiica ei cea mică, Prințesa Salma, în vârstă de 16 ani, care a fost imaginea mamei ei în oglindă. Ea a purtat o rochie alb-murdar, iar pe deasupra un caftan negru brodat (fel de tunică), pe care l-a accesorizat cu o curea argintie, care-i evidenția subtil talia.

Pe social media au fost imediate postate fotografii cu cele două, în timp ce se pregăteau pentru eveniment. Regina Rania a fost surprinsă în timp ce îi realiza machiajul fiicei sale, înainte de a străluci pe covorul roșu.