Living

Ce cadouri scumpe a primit fiica Andreei Esca de la iubitul ei

nicoleta.ispasescu
December 21, 2018 11:12 AM

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram și Mario Fresh au o relație extrem de sudată și frumoasă, iar acest lucru a stârnit mereu admirația fanilor, pentru cei doi. Pentru că se înțeleg atât de bine și sunt de nedespărțit, Mario Fresh s-a gândit să-i facă iubitei sale o surpriză de proporții.

Anul acesta Moș Crăciun a venit mai devreme pentru fiica prezentatoarei Andreei Esca. Astfel, cu câteva zile înainte de Crăciun, Mario Fresh nu a mai avut deloc răbdare și i-a oferit deja cadourile iubitei sale.

Ce cadouri scumpe a primit fiica Andreei Esca de la iubitul ei

 Alexia Eram a primit din partea artistului o pereche de încălțări de câteva sute de euro, un parfum la fel de scump, dar și alte câteva lucruri de la un brand de lux, adorat de toate doamnele și domnișoarele.

Dacă până acum nu știau dacă vor petrece Crăciun împreună, ei bine, Alexia Eram i-a făcut o surpriză iubitului ei și a venit acasă mai devreme.

Își trăiesc povestea de iubire la mii de km distanță, dar Mario Fresh și Alexia Eram rezistă! Cei doi încearcă să-și ocupe timpul liber cum pot până se revăd.

„Revelionul sigur îl facem împreună, Crăciunul nu ştiu încă, dar Revelionul da”, au spus cei doi. „Am hotărât, la două săptămâni mă duc eu, la două săptămâni vine ea. Da, aşa facem. Eu am venit acum două săptămâni aici, am stat o săptămână şi acum a venit el, a stat până joi că a trebuit să ne întoarcem şi mai vin peste două săptămâni, de Crăciun”, a adăugat Alexia Eram.

În această toamnă, Alexia Eram, fiica Andreei Esca, a plecat la studii în Marea Britanie, acolo unde urmează cursurile renumitei University for the Creative Arts. Cu toate acestea, fiica Andreei Esca vine în România de câte ori poate pentru a petrece timp cu familia, dar și iubitul ei.