Living

David și Victoria Beckham sărbătoresc 19 ani de căsătorie! Ce declarație de dragoste i-a făcut David Beckham soției lui

nicoleta.ispasescu
July 5, 2018 09:44 AM

În ciuda speculațiilor referitoare la divorțul celor doi, David (43) și Victoria Beckham (44) au sărbătorit miercuri seară 19 ani de când sunt căsătoriți.

Pe aceeasi tema

Casa Regală a Marii Britanii a cheltuit 2 milioane de dolari pe haine, de când Meghan Markle s-a alturat familiei

Cuplul s-a bucurat de aniversare printr-o cină romantică și nu s-au ferit să le ofere și fanilor de pe social media capturi cu  momentele fericite.

Fosta vedetă a fotbalului englez a distribuit o fotografie cu cei doi în care râdeau și se țineau de mână, într-un restaurant din Paris.

„19 ani WOW…În această zi, acum 19 ani, am fost îmbrăcat din cap până-n picioare în mov…”, a specificat David la descrierea pozei, făcând referire la costumul său colorat de atunci.

„La mulți ani celei mai minunate soții și mame…Te iubesc! x @brooklynbeckham@romeobeckham @cruzbeckham”

Victoria a distribuit și ea aceeași fotografie, dar cu un alt mesaj: „19 ani!!! Te iubesc atât de mult!!” 

Celebrul designer a distribuit, de asemenea, fotografii cu cadourile pe care cei doi le-au primit de la copii, inclusiv baloane argintii și buchete de flori, pentru această ocazie specială.

Cei doi au împreună patru copii: Brooklyn (19), Romeo (15), Cruz (13) și fetița Harper (6).

„Norocoșii mami și tati”, a scris ea la descrierea pozei.

Pentru a încheia într-un mod romantic seara, cei doi s-au bucurat de cină la un restaurant din Paris, alături de o sticlă de vin Chateau Lafite Rothschild, din 1990.

„Vin special pentru o zi foarte specială”a scris Victoria în story-ul de pe Instagram.

Aniversarea cuplului vine după o serie de articole în care se specula că urmează un divorț. Cei doi au declarat, însă, că nu s-a pus niciodată problema de așa ceva: „Nu există niciun divorț. Sunt doar știri false din mass-media. Acesta este un lucru foarte bizar și o pierdere jenantă de timp. Nu există nicio afirmație, nu există niciun divorț, doar multe bârfe și știri false”.

Mama celor patru copiii a vorbit despre cum reușește să-și echilibreze viața personală cu cea profesională.

„Încerc, într-adevăr, foarte greu. Încerc din tot sufletul să fiu cea mai bună mamă”, a declarat Victoria la Summit-ul feminin Forbes, din New York.

„Încerc să fiu cea mai bună soție și cea mai bună pe plan profesional. Când ajung acasă, încerc să pun telefonul jos și să petrec cât mai mult timp cu copiii și cu David”, a continuat ea.