Living

Dorian Popa, secretele unei afaceri de succes în mediul online

nicoleta.ispasescu
December 10, 2018 11:18 AM

Dorian Popa este un altruist adevărat și le-a dat fanilor săi câteva sfaturi pentru o afacere de succes în mediul online. Secretele sale sunt simple și susține că fiecare persoană ar putea avea propria afacere, indiferent care este domeniul, cu ajutorul conturilor de social media.

În timpul unei emisiuni TV, Dorian a vorbit despre modul în care el a reușit să se promoveze pe social media, cum a crescut într-un timp relativ scurt și cum ar putea fiecare om să se folosească de aceste instrumente pentru a porni o afacere de succes.

Dorian Popa, secretele unei afaceri de succes în mediul online

Dorian Popa a declarat că Instagramul este o sursă foarte bună pentru publicitate, el folosindu-se, în general, de această platformă pentru a-și promova cele mai noi proiecte.

„Oameni buni, fraţilor! Avem Instagram, avem Youtube şi avem şi multe alte platforme. Eu nu stau pe alte platforme, dar ele există. Platforme care vă ajută să vă promovaţi, gratuit. Este foarte important ce faceţi pe aceste platforme şi dacă concepeţi ideea de social media, ca pe un business şi nu ca pe o distracţie. Instagram poate să însemne o adevărată unealtă de publicitate. Fiţi foarte atenţi ce postaţi. Încercaţi să postaţi zilnic. Încercaţi să căutaţi zilele la care, pardon orele la care Instagramul vostru este pe un flux de oameni crescut şi mulţi oameni sunt atenţi la ceea ce voi postaţi. Încercaţi ca atunci când vă apucaţi de Youtube, să încercaţi să livraţi content de calitate. Trebuie să încerci să ajungi la inima omului. Să-l distrezi, să-l faci să se uite la tine, să ia un sentiment de la tine, să ia o emoţie prin cameră, prin vlogul tău, de la tine. Şi dacă reuşiţi şi încercaţi să aveţi aceste coordonate, s-ar putea să aveţi surpriza ca foarte mulţi oameni să vă urmărească. Ba mai mult, de ce nu, să ajungeţi şi la contracte de publicitate”, a declarat Dorian Popa pentru Antena Stars.