Living

Fotografia care nu ar fi trebuit să apară în mediul online. Prietenul lui Meghan Markle a publicat-o

nicoleta.ispasescu
January 22, 2019 13:21 PM

Chiar dacă acum este Ducesă și trăiește în lux, asta nu o împiedică să păstreze legătura cu prietenii pe care îi avea înainte să se căsătorească cu Prințul Harry.

Așa se explică vizita din acest weekend a vechiului și dragului ei prieten, Daniel Martin, la Kensington Palace.

În weekend, Meghan Markle a jucat rolul de gazdă pentru Daniel Martin, make-up artistul de la nunta sa, şi totodată un prieten drag şi vechi. Ducesa de Sussex l-a primit pe Daniel chiar în reşedinţa sa din interiorul Palatului Kensington şi l-a servit cu un brunch ”regal”.

Fotografia care nu ar fi trebuit să apară în mediul online. Prietenul lui Meghan Markle a publicat-o

Pentru a-l primi cum se cuvine, Meghan Markle a scos argintăria la înaintare şi l-a tratat pe prietenul său ca pe un oaspete de ocazie.

Daniel nu s-a putut abține și a postat totul pe Instagram. Din fotografia postată de Daniel pe reţelele de socializare acesta a arătat, nu numai vesela familiei regale, dar a dezvăluit şi faptul că Meghan a intrat în bucătărie pentru a pregăti brunch-ul.

”Amintindu-ne de zilele pe când exista TIG (blogul lui Meghan). Îţi mulţumesc Meghan pentru că mi-ai fost gazdă în acest weekend şi pentru că eşti, în continuare, cea mai bună la servit avocado toast.”, este mesajul care a însoţit fotografia neașteptată.

Nu știm ce părere a avut regina când a văzut această postare, însă cu siguranță fanii lui Meghan au fost mai mult decât încântați de fotografia făcută publică.