Living

Numele reale ale vedetelor de la Hollywood. Cum se numesc, de fapt, Lady Gaga și Miley Cyrus

nicoleta.ispasescu
November 23, 2018 13:07 PM

Sunt talentate şi cunoscute de întreaga lume! Cu toate acestea, vedetele de peste Ocean ascund multe secrete. Iar unul dintre ele se referă la numele lor real.

Multe celebrităţi au considerat că numele din acte nu le-ar aduce prea mari beneficii, aşa că şi-au ales nişte nume care să le aducă succesul. Ceea ce s-a şi întâmplat, de altfel.

Miley Cyrus are peste 75 de milioane fani care o urmăresc pe Instagram. Chiar şi aşa, foarte puţin sunt cei care ştiu că numele ei de botez este Destiny Hope Cyrus. Care în traducere înseamnă Destin şi Speranţă. A fost poreclită Miley, care este prescurtare de la Smiley, în copilărie. Iar asta pentru că avea în permanenţă zâmbetul pe buze.

Numele real al lui Lady Gaga este Stefani Joanne Angelina. Artista s-a lansat, însă, ca Lady Gaga după ce producătorul ei a vrut să îi trimită un mesaj despre Radio Gaga, melodia legendarei trupe Queen, dar funcţia de autocorect a telefonului a schimbat denumirea în Lady Gaga.

Elizabeth Woolridge Grant, înainte să devină Lana Del Reycântăreața își folosea numele prescurtat, Lizzy Grant. Ea a venit cu numele Lana Del Rey în timpul unei călătorii în Miami, unde a fost inspirată de faptul că vorbea foarte mult în limba spaniolă cu prietenii ei din Cuba.

Nu doar cântăreţii au adoptat un nume de scenă ci şi actorii. Nicolas Cage a renunţat la numele de botez, Nicolas Kim Coppola, pentru a nu fi acuzat că s-ar baza în carieră pe unchiul său, marele regizor american Francis Ford Coppola.

Iar Mickey Rourke, pe numele lui real Philip Andre Rourke, a primit porecla de Mikey de la tatăl său care era un fan înrăit al jucătorului de baseball Mickey Mantle.

Freddie Mercury — Farrokh Bulsara – Farrokh înseamnă „fericit” sau „minunat”iar Bulsara este un oraș mic de lângă Mumbai, India. El obișnuia să își spună Freddie când era la școală în 1972, dar a venit cu un nou nume Mercury, în cinstea planetei.