Living

Să pariezi sau să nu pariezi: Pro și Contra Pariurilor cu Bani Reali la Cazinourile Online

Verdict.ro
August 3, 2018 18:06 PM

În condițiile în care există foarte multe platforme legale și site-uri online în care poți să pariezi sau să mizezi pe jocuri de noroc gratis, mai are rost să jucăm pe bani reali? Desigur, nu există niciun fel de presiune, nu îți consumi banii proprii, nu te enervezi atunci când nu câștigi și chiar te poți relaxa jucând niște jocuri ca la aparate 77777 doar de dragul de a te distra. Și totuși! Dacă nu joci pe bani reali, nu vei avea parte de câștiguri în bani reali și nici nu te vei putea bucura de ofertele speciale sub formă de bonusuri și promoții oferite de cazinourile online. În plus, chiar dacă îmi vei spune că poți să joci jocuri ca la aparate gratis și să câștigi bani reali (așa cum este cazul cazinourilor care oferă bonusuri fără depunere și rotiri gratuite), totuși, pentru a putea retrage bonusul și câștigurile respective este nevoie să efectuezi un depozit. Să pariezi sau nu pe platformele cu bani reali? Asta-i întrebarea! Atunci, haideți să căutăm împreună răspunsul!

PRO parierii cu bani reali pe jocuri ca la aparate în cazinourile online

Primul avantaj de care te bucuri atunci când te înregistrezi pe platformele de jocuri ca la aparate 77777 este că vei beneficia, în calitate de client nou, de o serie de bonusuri atractive. Efectuarea unei depuneri îți aduce un bonus de bun venit, depozitele multiple îți vor oferi bonusuri de încărcare, iar mizele mari și depunerile succesive îți vor garanta obținerea unor bonusuri high-roller. Un alt avantaj important este că poți să aduni puncte de loialitate și să participi la promoțiile speciale oferite de statutul de membru al clubului VIP al cazinoului online. În acest caz, discutăm de alte facilități, pe măsură ce acumulezi puncte și crești în rangul VIP. Nu uita că atunci când joci în cazinourile cu jocuri ca la aparate gratis, nu-ți garantează nimeni siguranța datelor și calitatea jocurilor aparate oferite, în plus, nu vei avea parte de stabilitate în modul de joc, așa cum se întâmplă în cazul cazinourilor online licențiate. Desigur, numai în aceste locații te vei putea bucura de acces la camere de jocuri cu poker ca la aparate cu dealeri reali. În plus, vei putea testa jocuri ca la păcănele recent lansate, în exclusivitate, ceea ce nu găsești pe platformele cu jocuri casino gratis.

CONTRA parierii cu bani reali pe jocuri ca la aparate în cazinourile online

Unul dintre cele mai mari pericole ale jocului la cazinou este dependența. Grație acțiunilor de prevenire a apariției și răspândirii acestei probleme printre jucători, fiecare cazinou online are sisteme proprii de detectare și stopare a jucătorilor care se confruntă cu astfel de probleme de pariere. Dacă joci în cazinourile care nu beneficiază de licență te poți aștepta că drepturile și câștigurile să nu-ți fie recunoscute, ceea ce poate genera foarte multă frustrare. Utilizarea în multiple cazinouri și tranzacții a cardurilor bancare se poate solda cu posibilitatea unei gestionări dificile a finanțelor și cu potențiale fraude ale cardului tău bancar. Timpii de așteptare pentru retragerea câștigurilor sunt foarte mari, ceea ce poate genera, din nou, frustrare. Se știe că orice cazinou oferă cu un avantaj al casei de până la 6%, ceea ce înseamnă șanse scăzute de câștig pentru tine.

Cum nu poți să le ai pe amândouă, cântărind acum avantajele și dezavantajele, care ar fi alegerea ta? Vei juca păcănele gratis sau pe bani reali?