Living

Simona Halep s-a calificat în optimi la Australian Open! Ea este cel mai mare fan al său!

irina.letitia
January 20, 2019 11:25 AM

Simona Halep a începutul anul cu dreptul! Jucătoarea de tenis numărul 1 WTA se află în Australia, unde joacă în primul turneu de Mare Şlem al anului.

Ieri, Simona s-a calificat în optimile de finală ale turneului Australian Open, învingând-o pe Venus Williams, sora mai mare a Serenei, locul 38 WTA, cu 6-2, 6-3, la Melbourne. Asta înseamnă că o va înfrunta pe Serena, fiind prima lor confruntare de când Serena a devenit mamă. Jucătoarea este pregătită și încrezătoare în meciul pe care îl va disputa cu contra-candidata ei.

”E un pic diferit următorul meci, pentru că am învins-o o singură dată în carieră pe Serena, așa că nu pot spune prea multe despre acest duel. Va fi o provocare mare pentru mine.

În opinia mea, a fi numărul 1 în lume și a fi cea mai bună jucătoare din lume e cu totul altceva. În acest moment eu sunt numărul 1 în lume. Cu siguranță, Serena e cea mai bună jucătoare din lume pentru că a câștigat foarte multe titluri de Grand Slam. A fost mult pe locul 1. Nu-mi pot compara rezultatele cu ale ei. Dar în acest moment sunt încrezătoare”. a declarat campioana noastră!

De acasă, Simona este susținută intens, atât de fanii ei, cât și de familie. Cea mai mare fană a sportivei rămâne însă nepoțica sa, în vârstă de 2 ani, cu care Simona are o relație deosebită.

Reacția adorabilă a nepoțicii a fost imortalizată de familie, iar Simona și-a impresionat fanii postând videoclipul pe contul său de Instagram. ”Bravo, Moni!” o încurajează micuța Tania pe mătușa sa!

View this post on Instagram

❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) on