Living

Străluciri scânteietoare de Crăciun - Ce preferă vedetele de Crăciun? (P)

Roxana Nechifor
December 18, 2018 10:01 AM

Crăciunul este o sărbătoare iubită de oameni, apreciată de fiecare în funcție de trăirile sale sufletești. Crăciunul este sărbătorit foarte frumos și de vedetele internaționale, care consideră că este momentul oportun pentru a oferi bucurie și daruri celor dragi.

Americanii sărbătoresc Crăciunul. La ei nu se folosește numele de Moș Crăciun pentru personajul cu barbă albă și veșminte roșii care nu întârzie în niciun an să aducă darurile. Varianta americană a lui Moș Crăciun este Santa Claus, care reprezintă prescurtarea numelui Sfântului Nicolae sau Saint Ni-Claus.

Multe vedete internaționale adoră să vizioneze an de an filme de Crăciun. Preferințele vedetelor în materie de filme potrivite pentru Crăciun sunt:

 • It’s a Wonderful Life (O viață minunată), filmul din anul 1946
 • Miracle on 34th Street (Miracol pe strada 34)
 • A Christmas Story (Poveste de Crăciun), film din anul 1983
 • Love Actually (Pur şi simplu dragoste), film romantic din anul 2003
 • How The Grinch Stole Christmas (Cum a furat Grinch Crăciunul), film din anul 2000
 • A Christmas Carol (Colindă de Crăciun), film ecranizat în anul 1938 după cartea lui Charles Dickens cu același nume.

Multe celebrități sunt încântate de puloverele de Crăciun care au desene cât mai haioase, cu reni, oameni de zăpadă, elfi, pinguini, fulgi de zăpadă, cu broderii și mesaje de Crăciun din paiete colorate strălucitoare, în stil norvegian, cu decorațiuni interesante de Crăciun și altele.

Sunt cupluri care adoră astfel de pulovere și le poartă împreună de Crăciun pentru a se amuza și distra. Într-un an, de sărbătorile de iarnă, Oprah Winfrey a fost foarte încântată de puloverele pe care le-a primit cadou de Crăciun pentru cățeii ei, despre care a spus că reprezintă: „Best gift ever!”

În perioada Crăciunului aceste pulovere amuzante fac furori, vedetele cumpără aceste tricotaje festive pentru că le găsesc perfecte pentru sezonul de iarnă. Puloverele sunt purtate de vedete indiferent de vârsta lor și chiar sunt dăruite cadou de Crăciun la prieteni dragi. În preajma sărbătorilor vedetele apar mereu cu astfel de pulovere cu reni, brăduți și Moș Crăciun. Dintre vedete amintim pe Oprah Winfrey, Matt Damon, Miley, Justin Bieber, Holly Willoughby și alții. De fiecare dată ei sunt veseli și foarte încântați de outfiturile lor colorate.

De asemenea vedetele apreciază acele lenjerii de pat care sunt naturale 100% bumbac și care au imprimeuri de Crăciun cât mai haioase și interesante. Sunt preferate lenjeriile cu pinguini, elfi, reni, urși polarii, oameni de zăpadă, Santa Claus, animale simpatice care au căciulițe de Crăciun, cu peisaje de iarnă, brazi cu zăpadă, scene de Crăciun.

Muzica de Crăciun este senzațională, majoritatea cântecelor sunt simple și se concentrează pe teme frumoase – dragostea, spiritul Crăciunului, pacea, religia, liniștea de acasă. Vedetele adoră melodiile clasice de Crăciun dar și piesele interpretate de Brenda Lee, Michael Bublé, Ariana Grande și alți artiști.

Iată câteva exemple:

 • It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas – Michael Bublé
 • Santa Tell Me – Ariana Grande
 • Fairytale Of New York (feat. Kirsty MacColl) – The Pogues
 • This Christmas – Chris Brown

Have Yourself a Merry Little Christmas – Christina Aguilera

Cele mai populare și iubite piese de Crăciun ale tuturor timpurilor sunt:

 • Silent Night, White Christmas, Winter Wonderland, Jingle Bells, The Christmas Song
 • The First Noel, Joy to the World, Santa Claus Is Coming To Town, Deck the Halls
 • I’ll Be Home for Christmas, Blue Christmas, We Wish You a Merry Christmas
 • Rudolph, the Red-Nosed Reindee, It Came Upon the Midnight Clear
 • Have Yourself a Merry Little Christmas.

Mariah Carey este cunoscută pentru publicul din toată lumea mai ales pentru albumele Marry Christmas și single-ul ei de succes: All I Want For Christmas Is You – care an de an crește în popularitate.

Crăciunul este sărbătorit pretutindeni în lume, este așteptat cu nerăbdare de oricine pentru că tradiția cadourilor se respectă an de an. Vedetele își doresc cadouri de suflet, dar și cadouri cât mai strălucitoare. Femeile preferă bijuteriile cu pietre prețioase, rubine sau diamante. Cu siguranță multe vedete sunt interesante de lucrurile de brand, să facă achiziții extravagante, scumpe, care pot fi cadouri de Crăciun speciale pentru familie, rude, prieteni și invitați.

Crăciunul se sărbătorește acasă sau cu prietenii, este perioada când te bucuri de vacanță.