Living

Tom Hardy, dezvăluiri despre prietenia specială cu Prințul Harry

nicoleta.ispasescu
August 9, 2018 12:58 PM

Când Prințul Harry și Meghan Markle s-au căsătorit în Mai, anul acesta, o serie întreagă de celebrități s-au adunat pentru a lua parte la ceremonie. Printre aceștia s-au numărat Serena Williams, Elton John, George și Amal Clooney, soții Beckham, dar nu în ultimul rând actorul Tom Hardy și soția lui, care au fost o apariție neașteptată.

Hardy a fost greu de recunoscut în acea zi, având în vedere că avea părul ras și foarte rar a vorbit despre prietenia sa cu Prințul în vârstă de 33 de ani. Dar, într-un interviu pentru publicația GQ, actorul s-a deschis puțin mai mult în ceea ce privește relația dintre cei doi.

El a declarat revistei că nunta regală a fost o chestiune „extrem de privată” și că „Harry este cu adevărat o legendă”.

Nu a spus ce îl face cu adevărat pe Harry o legendă. Cel mai probabil, însă, făcea referire la dorința lui de a lupta împotriva lui Usain Bolt sau la weekendul din Vegas când l-a provocat pe Ryan Lochte să înoate, iar mai târziu a fost prins gol în timp ce juca biliard.

De asemenea, ar putea fi și alte lucruri mai notabile, cum ar fi serviciul militar al lui Harry, înclinația sa pentru a vorbi oamenilor despre sănătatea mintală, fondarea Jocurilor Invictus, sau chiar faptul că Hardy a devenit ambasador al Prince Trust, organizația de caritate a Prințului Charles pentru tinerii dezavantajați, în 2011.