Living

Tot ce trebuie să știi despre mega-festivalul UNTOLD!

alexandra dutu
August 2, 2018 00:00 AM

Joi, începe mega-festivalul UNTOLD, iar Verdict.ro nu putea lipsi! Vă vom ține la curent cu cele mai cool outfituri de la vestival. UNTOLD este cel mai mare festival din Europa, ce reunește pe cele opt scene numele grele din lumea muzicii. The Prodigy, Steve Aoki, Tiesto, Diplo, The Chainsmokers, Jason Derulo, Kygo, Afrojack, Don Diablo, Dimitri Vegas&Like Mike sunt doar câțiva din artiștii care vor face un show de senzație la UNTOLD, în cele 4 zile de festival, care are loc în perioada 2-5 august.

Cel mai așteptat concert în noaptea de duminică spre luni

Armin van Buuren este cel mai așteptat artist care va urca pe scenă, anul acesta, la UNTOLD. Celebrul Dj vine în România, pentru prima dată de la lansare. Armin va urca pe scenă luni dimineața, la ora 02:10. Anunțul a fost făcut chiar de artist, care a postat pe pagina de Facebook un video prin intermediul căruia le-a promis celor care vor fi pe arena din Cluj faptul că vor avea parte de câteva surprize. Fanii speculează că va avea un set diferit, cu fragmente special pregătite pentru UNTOLD, față de ceea ce a mixat până acum.

Programul zilei de Joi de la UNTOLD 2018

Main Stage

17:00 -Partydul Kiss FM

18:00 – Mahmut Orhan

19:30 – The Asteroids Galaxy Tour

21:00 – Parov Stelar

22:15 – Opening Ceremony

22:30 – The Chainsmokers

00:30 – Oliver Heldens

02:00 – Diplo

03:30 – Afrojack

05:10 – Will Sparks

06:10 – Closing Ceremony

Galaxy by Orange & Samsung

22:00 – Special Request

01:00 – Nina Kraviz

03:30 – Pan-Pot

06:00 – Paula Temple

Alchemy by Absolut17:00 – Dj Snow & MC Agent19:00 -Faibo X20:30 – DOC21:30 – Grasu XXL22:30 – Foreign Beggars00:30 – Borgore02:00 – Pendulum Dj Set

CHECK-IN ONLINE ȘI ACCES!

Toti participanții la festivalul UNTOLD trebuie să știe că, la ediția de anul acesta au posibilitatea de a efectua online o mare parte a procesului de check-in. Fanii festivalului pot accesa aplicația Untold sau site-ul untold.com și se pot înregistra cu o adresa de email pentru completarea procesului de check-in. Aceștia trebuie să completeze cu atenție datele solicitate în formular, apoi să urmeze pașii și să efectueze procesul de check-in. Aceștia vor putea efectua check-in și pentru colegii lor, dacă pe respectiva adresa de email au fost cumpărate mai multe abonamente de festival.

Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul sau abonamentul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Organizatorii au pregătit un program prelungit pentru corturile de check-in, acestea fiind deschise și în zilele pre-festival, în 31 Iulie-1 August 2018 în intervalul orar 14.00 – 23.00, urmând ca în zilele de festival intervalul să fie 12.00 – 08.00.

Tinerii sub 18 ani, pe lângă bilet și act de identitate, vor avea nevoie și de documentul care atestă acordul părinților care poate fi găsit pe https://untold.com/static/parental-consent-ro.pdf. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

SISTEM DE PLATĂ LA UNTOLD

Sistemul de plată va fi implementat într-o formula integrată cu sistemul de acces. Acest sistem integrat este pus la dispoziție de Banca Transilvania și susținut de VISA, cardul oficial al festivalului. Pentru acest eveniment, participanții vor avea la dispoziție o brățară din țesut textil cu un chip RFID integrat. Împreună cu Banca Transilvania și VISA, organizatorii festivalului Untold, au pregătit peste 80.000 brățări de acces cu sistemul de plată integrat. În perimetrul festivalului, vor exista 80 de puncte de încărcare a brățărilor, iar pentru a evita cozile și aglomerările, organizatorii recomandă participanților încărcarea brățărilor înainte de festival, după parcurgerea procesului de check-in online, de pe aplicația Untold sau de pe site-ul untold.com Fanii care vor să folosească banii cash pentru încărcarea brățărilor trebuie să știe că în perimetrul festivalului va exista 1 ATM al Băncii Transilvania. Banii de pe instrumentele de plată pot fi recuperați pe toată perioada festivalului doar numerar, de la orice CREDIT POINT, până cel târziu, luni, 6 August 2018, ora 10.00. Majoritatea căsuțelor CREDIT POINT vor fi deschise în intervalul 12.00 – 06.00, iar în zonele cele mai frecventate, căsuțele vor rămâne deschise NON-STOP.