Fashion

Liviu Teodorescu a declarat ce îi place să vadă la femeia de lângă el: „Îți zic aici pe cameră?! Nu e decent”

nicoleta.ispasescu
May 8, 2018 13:38 PM

Liviu Teodorescu este considerat una dintre cele mai bune voci masculine din România. În ultimii ani el a avut o ascensiune extraordinară, ceea ce ne face să credem că de-abia acum se văd rezultatele muncii sale.

Recent, Liviu a lansat o piesă nouă, „Lista de păcate”, și imediat după asta a avut loc cel mai important eveniment din cariera sa, primul său mare concert, având același nume. La doar o săptămână de la lansare piesa a avut aproape 2 milioane de vizualizări, fapt ce l-a surprins plăcut și pe artist.

„Da. E foarte bine. Merge foarte bine. Și concertul a fost mai mult decât m-am așteptat, să știi. A fost foarte foarte tare. Mă simt foarte bine și mă simt cu atât mai bine cu cât știu că oamenii ăia și-au manifestat dorința de a veni acolo și apreciază. Când oamenii îți cântă piesele e un sentiment compleșitor, pur și simplu. Chiar e foarte, foarte, foarte tare. Se simte (și oboseala). Am și cearcăne, după cum vezi”.

Atunci când ești persoană publică și ești mai tot timpul în atenția publicului, trebuie să fii mai atent la ce haine porți și, ca orice artist care se respectă, și Liviu apelează la un stilist care să îl ajute: „Ce stil am…nu știu. Îmi place să port șosete și pantaloni mai scurți, pentru că nu prea găsesc pe lungimea picioarelor. Și atunci prefer să-i iau mai scurți ca să pară că așa am vrut eu, știi. Și îmi place să port șosete dubioase, am o grămadă de șosete ciudate pe acasă. Foarte multe. Și le combin în toate felurile posibile. Și evident mă ajută Cătălin Vălean pe care îl iubesc și îl apreciez enorm”. 

Sunt curioase fanele să afle ce poarte Liviu în timpul liber? Ei bine, artistul a mărturisit pentru Verdict.ro că așa ceva nu se poate discuta pe cameră, așa că el dă frâu liber imaginației: „Acasă? Îți zic aici pe cameră?! Nu e decent. Nu. Nu vă mai zic”.

Deși nu-și mai vede capul atâtea concerte și evenimente, cu siguranță Liviu mai are timp și de simțul umorului. Întrebat ce îi place să poarte femeia de lângă el, artistul a răspuns cu nonșalanță: „Îmi place să nu poarte nimic. Tot pe indecență. Nu înțeleg de ce tu ai venit îmbrăcată la interviu, dar mă rog. Lăsând gluma deoparte…ce-mi place să poarte partenera mea…”