News

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie

iulia.statie
October 28, 2020 11:48 AM

Liviu Teodorescu și-a cerut iubita în căsătorie, iar momentul special a fost filmat, fiind extrem de emoționant.

Pe aceeasi temaCe sacrificiu face Liviu Teodorescu pentru ca iubita să nu îl părăsească

Liviu Teodorescu s-a logodit

Cântărețul a avut grijă să pregătească un moment special și i-a făcut iubitei sale o surpriză uriașă. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 10 ani și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată, filmulețul cu logodna primind imediat urări de bine, fanii fiind emoționați de gestul frumos făcut de Liviu.

Acesta a pregătit o mică petrecere, pentru că era ziua iubitei sale de naștere, iar momentul a fost cu adevărat frumos. Cererea în căsătorie a fost făcută printr-o melodie, cu versuri extrem de sugestive, fiind inclusă și cererea în căsătorie: „Vrei să fii cea ce mă va iubi o viață, la fel ca în fiecare zi?”

Imediat după acest vers, în filmuleț Liviu se îndreaptă spre iubita lui, Iulia, punându-i întrebarea așteptată de toți: „Vrei să fii soția mea?”. Bineînțeles, răspunsul a fost unul pozitiv, iar aceștia s-au strâns în brațe, vizibil emoționați. De asemenea, au luat parte la moment și membrii familiei, ce nu și-au putut abține emoțiile.

Ce mesaj frumos i-a transmis Liviu Teodorescu iubitei sale

Cântărețul a scris apoi și un mesaj emoționant pe social media, în care le povestea fanilor cum a fost cererea în căsătorie, dar, în care, îi făcea și o declarație de dragoste frumoasă viitoarei sale soții.

„Am cerut-o pe Iulia în căsătorie. Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani. Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, Iulia. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult.”, a scris Liviu Teodorescu.

 

View this post on Instagram

 

Azi e ziua ei. La Mulți Aaaani ❤️Am adus-o acasă, unde o aștepta toată lumea la un party surpriză. Apoi, le-am spus tuturor că am compus o piesă. Piesa era menită să facă loc momentului în care îi dau inelul. Stați până la final, o să vedeți că la un moment dat s-a prins din versuri ce se întâmplă, dar nu prea i-a venit să creadă. Te iubesc, @iulialu. Suntem împreună din liceu și, culmea, te iubesc azi și mai mult. ❤️🙏🏼

A post shared by Liviu Teodorescu (@liviuteodorescu) on