News

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat! ”Sunt fericiți și împliniți”

Verdict.ro
March 19, 2019 10:40 AM

Liviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat  după aproape jumătate de an de când carismaticul prezentator a anunțat despărțirea.

Un mesaj postat de Anda Călin a fost cel care a dat de bănuit, iar conform informatiilor din presă cei doi și-au mai dat o șansă: . „La mulţi ani, iubitule tătic. Te iubim până la cer şi înapoi”, a scris cea care l-a făcut tătic pe Liviu Vârciu pentru a doua oară. Andrei Stefanescu, prietenul lui actorului din „Fructul oprit” a confirmat împăcarea. El a spus pentru Antena Stars că cei doi au avut o pauză, însă acum sunt bine:  „Ce mesaj frumos, poza este superbă. Au luat o mică pauză şi iată-i acum împreună, fericiţi şi împliniţi. Bravo, iar fetiţa este superbă. Se înţeleg foarte bine”, a spus Andrei Ştefănescu.

La scurt timp după crestinarea fetitei, Liviu Varciu a anuntat despartirea

Fiecare a luat-o pe drumul lui și nu credeau că mai există vreo cale de împăcare.

„Dragi prieteni, asa cum mă știti, eu sunt un om sincer. Știu că mereu v-a plăcut asta la mine și nu o să vă dezamăgesc nici acum. Vreau să vă anunț ca eu și Anda, mama copilului meu, nu mai formăm un cuplu. Am decis să mergem pe drumuri separate. Nu este vina ei, dar nici a mea. Anda este o femeie minunată, dar știti și voi cum e viața: uneori pur și simplu oamenii nu se potrivesc, oricât ar încerca. Împreună avem un îngeraș de fetiță. Ea este și va fi prioritatea noastră. Vom fi împreună la toate momentele importante din viața ei. Împreună. Vreau să îi mulțumesc Andei pentru că este o mamă bună. Vă pup și vă iubesc!’, a declarat Liviu Vârciu.