News

Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a treia oară! Iubita lui, Anda Călin, este însărcinată din nou

Verdict.ro
February 26, 2020 17:12 PM

Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a treia oară! Iubita lui, Anda Călin, este însărcinată din nou. Se pare că i s-a împlinit visul fostului solist al trupei L.A. În urmă cu câteva luni, el declara că își dorește să mai aibă urmași.

Pe aceeasi temaLiviu Vârciu s-a împăcat cu mama fiicei lui! Prima declarație a prezentatorului TV

‘Nu mă opresc, noi încercăm în continuare. Când o fi, o fi, eu şi fata mea (n.r. Anda Călin) nu ne protejăm, nu nimic’, spunea acesta la un post de televiziune.

Liviu Vârciu va deveni tătic pentru a treia oară!

Și partenera lui mărturisea același lucru: ‘Ne dorim extrem de mult un al doilea copil. Ne-ar plăcea să fie băiețel. Liviu își dorește nespus de tare un băiat. Lucrăm la acest lucru, dar când vrea Dumnezeu o să se întâmple’. 

Anda Călin este gravidă în aproximativ 5 luni. Ea a fost surprinsă de paparazzi Spynews.ro în timp ce făcea cumpărături. Burtica iubitei lui Vârciu era destul de vizibilă, deși încerca în zadar să ascundă că este însărcinată pentru a doua oară.

Liviu Vârciu și Anda Călin mai au o fetiță, pe Anastasia, în vârstă de 2 anișori. De asemenea, prezentatorul tv mai are o fată, pe Carmina, din relația cu Ami Teiceanu.