News

Reședința Fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Jackie Kennedy, la vânzare pentru 65 de milioane de dolari

adelina.duinea
June 28, 2019 13:23 PM

Proprietatea construită chiar la marginea oceanului a fost achiziționată de Jackie Kennedy Onassis în 1978 cu 1 milion de dolari. Imagini în GALERIA FOTO!

Pe aceeasi temaAșa arată casa în care au locuit Brad Pitt și Jennifer Aniston

Reședința Fostei Prime Doamne a Statelor Unite, Jackie Kennedy, la vânzare pentru 65 de milioane de dolari

O bucățică din istoria familiei Kennedy este pusă la dispoziția publicului, desigur la un preț prezidențial.

Locuința impresionantă, cunoscută sub numele de Red Gate Farm, a fost recent scoasă la vânzare de fiica regretatei scriitoare, Caroline Kennedy.

Cumpărată în urmă cu 41 de ani cu doar un milion de dolari, imobilul a fost recent scos la vânzare pentru 65 de milioane de dolari.

„Cu 40 de ani în urmă, mama s-a îndrăgostit de această locuință. Când a găsit-o, Red Gate Farm surprindea perfect romantistul, precum și spiritul ei aventuros”, a mărturisit Caroline.

„Suntem bucuroși să vedem Red Gate Farm începând o nouă etapă.”

Noul proprietar al locuinței din Aquinnah, Massachusetts, va avea mult spațiu de „locuit”. Vila principală include cinci dormitoare și cinci băi. Casa de oaspeți are două etaje, patru dormitoare și trei băi. Proprietatea include, de asemenea, un apartament de două camere pentru personal.

Nu lipsesc nici piscina, terenul de tenis și o casă de poveste în copac, construită chiar de Jackie pentru nepoții ei, o grădină pentru cultivat legume, un hambar și o bucată de o milă de plajă privată.

În plus, cabana de vânătoare, singura construcție din vremea în care Jackie a cumpărat Red Gate Farm, la sfârșitul anilor 1970, continuă să facă parte din proprietate.

Citește și: Maria Sharapova a deschis ușa locuinței sale din Los Angeles

Ce s-a întâmplat cu locuința după decesul ei?

De la decesul ei din 1994, reședința Fostei Prime Doamne a Statelor Unite, folosită drept casă de vacanță, a fost întreținută de fiica ei, Caroline.

Caroline, acum în vârstă de 61 de ani, speră ca noii locuitori ai reședinței să o prețuiască la fel de mult ca familia ei. Cei trei copii ai ei, Rose, 31 de ani, Tatiana, 29 de ani, și Jack, 26 de ani, au ținut și ei enorm de mult la ea.

„Proprietatea aceasta i-a oferit mamei mele șansa de a-și crea propria lume. O lume în care putea fi aproape de familia și cărțile ei.

A construit chiar și o casă pentru nepoții săi. Acum, însă, nepoții au crescut. Este timpul să urmez exemplul mamei mele și să mă las pe mine să-mi construiesc o lume proprie.”

După asasinarea primului ei soț, Președintele SUA John F. Kennedy, Jackie a continuat să-și petreacă verile în Hyannis Port, Massachusetts, acolo un mergea alături de el. Mai târziu, s-a căsătorit cu magnatul grec Aristotel Onassis. Au fost împreună din 1968 și până la decesul acestuia din 1975.

La un timp însă, Jackie a achiziționat noua proprietate. Jackie Kennedy Onassis s-a stins din viață în 1994, din cauza cancerului limfatic.

Sursă: People