Living

Locuri de muncă surprinzătoare pe care vedetele le-au avut înainte de a-și câștiga faima

iulia.statie
May 19, 2020 12:11 PM

Doar dacă părinții tăi nu sunt faimoși, este foarte greu de ajuns la celebritate.

Pe aceeasi tema12 cupluri de celebrități ce sunt surprinse foarte rar de camere

Pentru a se întreține în timp ce căutau locul de muncă visat, celebritățile au acceptat diferite job-uri. Multe dintre acestea se învârteau în jurul lumii de la Hollywood (cum ar fi Meghan Markle ce lucra în domeniul caligrafiei sau Kim Kardashian ce organiza dressing-uri pentru vedete).

Totuși, există unele vedete ce nu și-au dezvăluit așa ușor fostele locuri de muncă, cum ar fi Kris Jenner, ce înainte să devină unul dintre cei mai puternici manageri din lume, a lucrat ca și însoțitor de zbor.

Kim Kardashian

Înainte de premiera show-ului familiei sale în 2017 și construirea unui imperiu, aceasta a lucrat ca și organizatoare de dressing-uri pentru vedete și alți rezidenți din L.A. Folosindu-se de relațiile sale, ea a lucrat pentru celebrități ca Paris Hilton, Cindy Crawford, Rob Lowe și Serena Williams.

Meghan Markle, Ducesa de Sussex

Meghan Markle a fost crescută doar de mama sa și a lucrat în foarte multe domenii înainte de a deveni o actriță cunoscută (sau a face parte din Familia Regală). Ea a predat caligrafia și s-a ocupat de invitații de nuntă.

Kris Jenner

Surprinzător, Kris a lucrat ca și însoțitor de zbor pentru American Airlines în 1970, înainte de a se mărita cu Robert Kardashian, a naște șase copii și a deveni cel mai faimos manager din lume.

În 2011, cartea sa „Kris Jenner… and All Things Kardashian”, aceasta a dezvăluit că fostul loc de muncă a ajutat-o în a se perfecționa.

„Nu poți să întârzii atunci când pleacă un avion. Trebuie să fii acolo la o anumită oră”, a scris ea.

Nicole Kidman

Născută în Hawaii și crescută în Sydney, Nicole a devenit cunoscută datorită rolului său din „Days of Thunder”. Înainte de a fi vedetă, ea a lucrat ca asistent de masaj terapeutic alături de mama sa.

Jennifer Aniston

Înainte de a primi rolul din „Friends”, ce a propulsat-o rapid în lumea celebrității, ea a încercat mai multe job-uri neașteptate. Ba chiar, ea a lucrat în telemarketing, dar acest lucru a durat doar două săptămâni.

„Nici măcar o vânzare nu am făcut. Eram îngrozitoare la a face asta. De ce trebuie să sunăm oamenii în timp ce iau cina?”, a zis Jen într-un interviu.

Johnny Depp

Exact ca și Jennifer Aniston, Johnny a lucrat în telemarketing înainte de a deveni faimos și nu i-a plăcut foarte tare.

„Trebuie să inventezi un nume ca și ‚Hei, sunt Edward Quartermine din California. Este posibil să câștigi un ceas vechi sau o excursie în Tahiti’. Le promiți toate aceste lucruri și ei trebuie să cumpere câteva pixuri. A fost îngrozitor. Totuși, cred că asta a fost prima experiență pe care am avut-o privind actoria”, a explicat acesta într-un interviu pentru Interview Magazine.

Nicki Minaj

Minaj are acum o carieră strălucitoare în muzică și o colaborare cu Fendi, dar înainte de acest lucru ea a lucrat ca și chelneriță la Red Lobster, un lanț de restaurante de succes din U.S.

Minaj a lucrat la „3 sau 4” locații ale acestui lanț, însă a recunoscut că a fost dată afară din toate.

Eva Longoria

Pe lângă cariera sa, Longoria a dorit să aibă o diplomă în Chineziologie, pe care a obținut-o în Texas în 2013. Totuși, ea nu a dezvăluit dacă va renunța la actorie pentru a începe o carieră în domeniul medical.