Fashion

Brandul Loewe a lansat oficial o cămașă tribut pentru Marilyn Monroe

ioana pana
August 16, 2019 13:46 PM

Piesa, care ar trebui să fie clasificată drept o operă de artă, mai repede decât drept un simplu articol vestimentar, o înfățișează pe iconica Monroe desenată grafic, în culori vibrante. Imprimeul surprinde și cele mai fine detalii ale actriței, dincolo de buclele sale aurii și buzele roșii universal recognoscibile.

Pe aceeasi temaLoewe lansează o colecție de genți pentru susținerea The Elephant Crisis Fund! Cum arată noile modele

Brandul Loewe a lansat oficial o cămașă tribut pentru Marilyn Monroe

Dintr-un material ușor, delicat, cu nasturi pe mijloc, cămașa este un adevărat fashion statement. În timp ce în partea din față are imprimeul colorat, pe spate este neagră complet- pentru a accentua contrastul. La terminații, cămașa are o bandă gri, cu stele desenate în nuanțe de abastru și galben.

Drake a purtat deja cămașa și a documentat momentul pe Instagram

Drake a fost prima vedetă care a abordat acest look îndrăzneț, afișându-se purtând cămașa marca Loewe în urmă cu câteva zile.

Și bineînțeles că momentul nu a putut rămâne nedocumentat cu o fotografie pe Instagram. Atât colegii de breaslă, cât și fanii artistului au complimentat piesa extravagantă în secțiunea de comentarii: „Lemme buy that jacket from you”, „Fire shirt”, „Fashionista”.

Prețul cămăsii Loewe este de 1100$ și este disponibilă pe site-ul thewebster.us.