Fashion

London Fashion Week 2020 - Cele mai cool ținute de streetstyle

irina.letitia
September 15, 2019 13:39 PM

Ne aflăm în luna septembrie, care pentru lumea modei înseamnă cea mai importantă lună din an. După cum se și spune, ”September is the January in fashion”, în această perioadă dăm startul tendințelor pentru anul următor și este rândul fashion week-ului de la Londra să ne arate cum interpretează tendințele de primăvară/vară 2020.  Inainte de toate însă, ne vom îndrepta atenția către streetstyle-ul londonez, un adevărat regal vizual pentru pasionații de modă.

London Fashion Week 2020 – Cele mai cool ținute de streetstyle

După săptămâna modei de la New York, a sosit rândul unei alte capitale ale modei să ne încânte cu simțul său estetic. Londra este fascinantă, atât ca oraș, cât și ca inspirație, fiind un amalgam constant de stiluri, datorat în mare parte mixului cultural pe care îl regăsim în acest oraș.

Tinutele pe care le-am admirat sunt o mostră a celor mai hot tendințe ale momentului, în care observăm atât piese cheie ale verii, cât și elemente ce fac subtil trecerea către sezonul de toamnă.

Street style

Apar piesele favorite ale noului sezon pe care îl traversăm, alături de ”amintiri” încă proaspete al verii: rochii vaporoase, diafane, materiale transparente. Culorile verii sunt și ele înlocuite încet, încet de nuanțele tomnatice, însă ținutele pe care le-am admirat păstrează încă ceva din farmecul estival.

Tinutele afișate până acum sunt exemplul perfect de modă tranzitorie între sezoane și îți pot servi drept inspirație în propriile outfit-uri de la începutul toamnei. Cum să porți o pereche de cizme cu o rochie de vară, cum să adaugi un cardigan peste o rochie și să obții un efect stylish, cum să păstrezi perechea favorită de sandale și să o porți cu un costum masculin sunt doar câteva indicii despre ce ne pot învăța imaginile de streetstyle de la Londra.

Street Style
Street Style

 

Admiră și tu ținutele afișate în primele zile ale săptămânei modei de la Londra, în galeria foto! Vei fi plăcut surprinsă!