Fashion

London Fashion Week 2020: colecția Victoria Beckham pentru toamnă/iarnă, o invitație la simplitate sofisticată

irina.letitia
February 17, 2020 11:39 AM

London Fashion Week este în plină desfășurare, iar una din cele mai ”sonore” prezentării ale acestui eveniment este show-ul Victoria Beckham. Pentru toamnă/iarnă 2020, Victoria ne propune o simplitate sofisticată, tradusă prin piese clasice, siluete curate și elemente neprevăzute. Iată cum arată toamna în viziunea designerului!

London Fashion Week 2020: colecția Victoria Beckham pentru toamnă/iarnă

Devine din ce în ce mai clar că brandul Victoria Beckham este un nume serios în modă. Cu fiecare colecție, aceste își perfecționează stilul, devenim mai sofisticat, mai complex, menținând totodată esența cu care fosta ”Posh Spice” și-a început cariera în modă.

Show-ul Victoriei Beckham nu ar fi fost complet fără invitații de seamă din primul rând al sălii. Victoria a fost susținută din public de principalii săi fani: David Beckham alături de 3 dintre copiii cuplului, Romeo, Cruz și Harper, o adevărată fashionistă.

Din public, nu a lipsit nici Anna Wintour, nici mama designerului, însoțită de mama lui David Beckham.

David Backham, alături de Cruz, Romeo, Harper, la prezentarea Victoria Beckham Foto:Instagram
David Backham, alături de Cruz, Romeo, Harper, la prezentarea Victoria Beckham Foto:Instagram

 

Ne reîntoarcem însă la acțiunea propriu-zisă și admirăm propunerile Victoria Beckham pentru toamnă/iarnă 2020. Victoria a adus în prim plan câteva siluete clasice brandului său. Este vorba despre rochiile midi, mulate, despre rochiile tip batic, pe care le-am admirat și sezonul trecut și acum, dar și fustele în A, de această dată însă mai scurte, deasupra genunchiului.

Pentru sfârșitul lui 2020, Victoria propune un stil vestimentar cu puternice influențe englezești. Tweed-ul și costumele din tweed sunt elemente centrale ale colecției, îmbinate cu măiestrie cu cizme mulate, tip colant, din piele, într-un mix de clasic-sexy specific mărcii. Victoria face apel la tradiția croitoriei britanice, tailoringul de excepție și stofa de calitate, pe care le modernizează cu ajutorul siluetelor și accesoriilor.

Culisele prezentării Victoria Beckham Foto:Facebook
Culisele prezentării Victoria Beckham Foto:Facebook

 

Inainte de a admira colecția propriu-zisă, trebuie să ne aplecăm puțin atenția asupra încălțămintei, unul din elementele care au captat mereu interesul publicului. Victoria are o pasiune pentru încălțăminte și se vede clar, după colecțiile sale, dar și după ținutele pe care ea pe poartă, că adoră cizmele cu toc înalt, tip colant.

In noua colecție de toamnă/iarnă 2020, cizmele sunt detaliul surpriză care creează contrastul necesar pentru un impact vizual memorabil. Două elemente atrag atenția: culorile și tocul. Victoria nu s-a ferit niciodată de încălțăminte epatantă, iar de această dată ne propune cizme în nuanțe de albastru, roșu, alb, galben.

Alura acestora este deopotrivă sexy, dar și retro. Vârful rotunjit, tocurile groase, ușor curbate, completate de o platformă sau nu, accentuează nota feminină a ținutelor, cu o doză de îndrăzneală.

Cizme Victoria Beckham Toamnă/Iarnă 2020 Foto: Facebook
Cizme Victoria Beckham Toamnă/Iarnă 2020 Foto: Facebook

 

Te invităm să admiri întreaga colecție, în GALERIE FOTO!