Fashion

London Fashion Week 2020: Simone Rocha, Victoria Beckham și Roland Mouret

irina.letitia
September 16, 2019 15:11 PM

In urmă cu câteva zile centrul de interes al modei s-a mutat pe continentul european și a dat startul săptămânii modei de la Londra. Tendințele pentru primăvară/vară 2020 sunt prezentate chiar în acest moment pe podiumurile de la Londra, iar noi vom urmări ce ne propun pentru sezonul ce vine Simone Rocha, Victoria Beckham și Roland Mouret.

London Fashion Week 2020: Simone Rocha, Victoria Beckham și Roland Mouret

Pentru anul 2020, Simone Rocha își menține dramatismul specific, găsindu-și inspirația în Irlanda, pentru design, dar și în Asia, pentru imprimeurile folosite, care aduc aminte de porțelanurile chinezești.

Simone Rocha
Simone Rocha

De îndată ce vei admira colecția, vei înțelege cum funcționează acest amalgam de motive folclorice, venite din colțuri opuse ale lumii, însă îmbinate atât de frumos. Este o colecție fantezistă, extrem de romantică și atipică modei de zi cu zi cu care suntem obișnuiți, însă care se poate adapta rapid cotidianului, cu atitudinea potrivită.

Victoria Beckham – Sunt deja 10 ani de când Victoria Beckham a pășit pe drumul modei și în această decadă s-a perfecționat, menținând însă o linie destul de clară a hainelor pe care ni le propune. Colecția pentru primăvară 2020 are un puternic vibe șaptezecist, atât din punct de vedere al croielilor, al materialelor, cât și al cromaticii propuse.

Victoria Beckham

Față de primele sale colecții, hainele Victoria Beckham sunt mai complexe, mai diversificate și ușor mai relaxate, ca o extensie a personalității designerului, care a primit confirmarea necesară pentru a-și continua cu succes demersul creativ. Victoria este principalul promotor al hainelor sale, purtând mereu creații din colecțiile Victoria Beckham, iar la finalul prezentării, ea și-a făcut apariția pe podium într-o ținută aparținând noii colecții.

Roland Mouret – De la Roland Mouret ne-am fi așteptat la o serie de rochii midi, pe corp, structurate, o emblemă a casei de modă care s-a remarcat de-a lungul timpului cu astfel de modele.

Roland Mouret

Cum moda și mai ales timpurile s-au schimbat, și această casă de modă s-a adaptat și la vizionarea colecției, aproape că era să confundăm scena cu cea de la Altuzarra. In viziunea lui Mouret, va fi o primăvară matură, feminină, asumată, dar relaxată, blândă, destinsă, întocmai ca hainele pe care ni le propune.

Admiră mai multe imagini ale colecțiilor prezentate, în galeria foto!