News

Lora, despre viitoarea sarcină. Artista își dorește cât mai repede un copil

iulia.statie
December 9, 2019 12:42 PM

Lora și Ionuț Ghenu au o relație frumoasă de câțiva ani, iar acum își doresc ca familia lor să se mărească. Cântăreața aștepta să se mute într-o casă spațioasă înainte de a avea un copil, însă prioritățile ei s-au schimbat.

Pe aceeasi temaCe transformare! Ți-o mai amintești pe Andra roșcată și cu părul foarte lung? Imagini cu artista la începutul carierei muzicale

Până la copii, cei doi au doi motani, ce sunt tratați ca adevărați membri ai familiei.

„Am doi copii, doi motani foarte obraznici, sper să fac un copil care să nu fie atât de obraznic ca ei. Nu mă sperie responsabilitatea de mamă, doar că eu tot am vrut casă înainte și tot timpul interveneau alte cheltuieli.”, a spus artista.

Lora, despre viitoarea sarcină. Artista își dorește cât mai repede un copil

„Asta e singura fază, dar nu cred că o să mai aștept prea mult, adică mi-am dat așa un ultimatum: mă apuc de treabă că dacă stau așa după casă, nu o să fie niciodată momentul”, a dezvăluit Lora pentru Viva!.

Momentan, cei doi locuiesc într-un apartament spațios și o au alături și pe mama artistei.

„Locuiesc într-un apartament în hotel, dar nu e în regim hotelier, că ar fi fost cam scump, cred. Am două apartamente cumpărate acolo. Sunt poziționate într-o zonă în care ne e ușor să ajungem unde avem treabă.  Am nevoie de mai mult spațiu.”, a continuat Lora.

 „Îmi doresc P+1, mansardă, mi-aș dori și demisol, îmi doresc niște lucruri, dar trebuie să mai tai din ele ca să se poată întâmpla mai repede”, a adăugat vedeta.

Lora a mai dezvăluit faptul că nu mai dorește să amâne formarea unei familii, deși până acum prioritățile ei erau altele.

„Asta e faza, asta cred că e cel mai mare defect al meu, încep să îl simt ca pe un defect că pun cariera pe primul loc și cred cumva că asta ar fi ordinea firească a lucrurilor: să faci o casă într-un anumit fel, să fie totul pregătit perfect și după aceea să vină copilul.”, a zis aceasta.

„Dar vorbesc cu foarte multe femei care îmi spun să nu mai fac asta, nu are sens, vin toate când trebuie să vină, nu trebuie să mai amân formarea unei familii”, a declarat Lora pentru Viva!.