News

Lora ne-a mărturisit ce nu-i place lui Ionuț Ghenu la ea: „E simandicos!”

nicoleta.ispasescu
May 30, 2018 14:10 PM

Lora și Ionuț Ghenu formează o pereche foarte sudată și se completează reciproc. Ea este mai energică, el este mai liniștit.

Lora este o personalitate foarte puternică și hotărâtă, prin urmare ea nu acceptă sfaturi de la el, deși îi cunoaște foarte bine preferințele.

Artista ne-a enumerat o listă destul de lungă cu ce îl deranjează pe Ionuț Ghenu la ea: „Mie îmi place să îl surprind. Nu vreau sfaturile lui, daca se poate. A mai și comentat din când în când. Să nu fie prea transparent ceva, să nu fie prea verde. Îi plac culorile, dar nu-i place verdele. Îi place să fiu strălucitoare. Bărbații în general nu au chestia asta…mamă să fie strălucitoare! Lui îi place foarte mult. Nu-i plac tocurile pătrate, nici vârfurile lungi și ascuțite la pantofi, tălpile ortopedice, pantalonii evazați. E simandicos”.

Întrebat dacă are vreun obiect cu valoare sentimentală de la Lora, Ionuț Ghenu ne-a surprins: „Eu am ceva cu valoare sentimentală de la Lora, este chiar Lora! Lora pentru mine are cea mai mare valoare sentimentală”.

„Mie îmi place în general să fac cadouri. Nu prea știu să primesc cadouri. Nici nu mă bucur. Pare că nu m-ai nimerit. Mi-a luat X-Box…îmi cumpără ceasuri, dar eu nu prea mă bucur, sunt cam idiot din punctul ăsta de vedere, dar îmi place să fac cadouri. Îmi place să surprind”.

Cu siguranță atunci când Ionuț Ghenu spune că îi place să o surprindă pe Lora nu vorbește din povești. Lora ne-a dezvăluit detalii „picante” despre romantismul iubitului ei: „Am două pereche de săndăluțe foarte frumoase. Știe că sunt obsedată de pantofi și mai deschide laptopul și atunci când dorm verifică și vede ce pun la favorite, unde pun inimioare și le-am primit cadou. Plus cel mai frumos cadou, care este acest inel. Da, inel de logodnă și pentru mine e suficient. Chiar nu trebuie să trecem la următorul pas. Pentru mine promisiunea e sfântă”.