News

Lora, totul despre relația cu Ionuț Ghenu

iulia.statie
February 16, 2021 11:16 AM

Lora trăiește o poveste frumoasă de dragoste cu Ionuț Ghenu, iar cei doi sunt împreună de aproximativ șase ani, însă, au avut de trecut multe provocări, după cum a dezvăluit chiar artista.

Pe aceeasi tema5 influenceri din noua generație pe care trebuie să îi urmărești pe Instagram

Lora, dezvăluiri despre relația cu Ionut Ghenu

Lora a avut un mariaj în trecut cu Dan Badea, un cunoscut comediant, dar relația lor nu a avut succes, ei divorțând oficial pe data de 13 octombrie 2014 după doi ani de relație. Lora este fericită alături de actualul ei partener, Ionuț Ghenu, dar cei doi au trecut prin multe momente grele.

„A fost o relație atât de încercată și atât de greșit interpretată, am fost acuzați că suntem împreună când eram mai mult colegi, nici măcar prieteni, dar era un membru prea important în echipă ca să pot renunța la el. Când nu am mai avut influențe din exterior și am fost persoane libere, totul s-a schimbat: a venit natural să ne împrietenim, apoi a urmat un scandal mediatic provocat, iar în urma acelui scandal ne-am apropiat foarte mult.”, a spus cântăreața într-un interviu cu revista Viva!.

„Apoi, fiind tot pe drumuri împreună, prin țară, la concerte și nu numai, a promovat pe rolul de manager, lucru care a alimentat și mai mult zvonurile referitoare la apropiere. De acolo a fost doar un pas să îi spun că nu voi mai găsi pe nimeni, deoarece lumea credea că sunt cu el.”, a adăugat aceasta.

Mai mult, rudele lui Ionuț Ghenu i-au sprijinit pe cei doi: „Surorile lui, care au fost o parte importantă din povestea noastră, prietenia dintre mine și surorile lui, senzația că ne cunoaștem dintotdeauna și că suntem parte din familie, m-au făcut să-l cunosc mai bine. Aveam o chimie pe care noi nu o conștientizam și a fost cu artificii când am conștientizat-o. A fost o revelație extraordinară.”

Lora, cerută în căsătorie de două ori

Lora a fost cerută de două ori în căsătorie de către partenerul ei, Ionuț Ghenu, iar ambele momente au fost superbe, cântăreața amintindu-și cu drag de ele. Aceasta a dezvăluit acum totul despre cum a pus totul la punct iubitul ei, acesta având grijă să îi facă surprize uriașe.

„A existat o cerere în căsătorie, într-o bărcuță mai fancy, nu s-a pus în genunchi, că nu avea cum, dar m-a urcat pe mine în bărcuță, undeva la jumătate între Serbia și România, iar eu fiind gălățeancă, crescută pe malul Dunării, a fost locul perfect. Mi-a arătat o peșteră frumoasă, iar când m-am întors, el era cu o cutie și inel. A fost un moment atât de frumos!”, a zis vedeta pentru publicația menționată mai sus.

Cât despre a doua cerere în căsătorie, cântăreața a dezvăluit: „Apoi, m-a mai cerut o dată, într-o seară de 8 Martie. M-a trezit din somn după vacanța din Maldive și mi-a oferit un al doilea inel, care are o piatră în culoarea apei din Maldive, ca să ne amintească de acea perioadă frumoasă.”