News

Lovitură după lovitură! Kate Middleton și Prințul William s-ar putea să nu petreacă sărbătorile cu Regina Elisabeta

iulia.statie
December 2, 2020 13:17 PM

La fel ca noi toți, Regina Elisabeta va petrece Crăciunul într-o atmosferă intimă. Se pare că Familia Regală este și ea limitată din cauza regulilor de distanțare impuse de pandemia de coronavirus, iar Kate Middleton și Prințul William s-ar putea să nu i se alăture Monarhului de sărbători.

Pe aceeasi temaCum a 'cucerit-o' Meghan Markle pe Regina Elisabeta

Cum va petrece sărbătorile Familia Regală

Publicația Telegraph explică faptul că, atât Regina, ce are vârsta de 94 de ani, cât și soțul ei, Prințul Philip, în vârstă de 99 de ani, sunt extrem de atenți atunci când vine vorba de a se proteja de noul coronavirus.

Regulile stricte s-ar putea să îi facă pe Prințul William și Kate Middleton să nu petreacă sărbătorile alături de cei doi. Pentru că au trei copii, George, Charlotte și Louis, aceștia ar putea fi obligați să stea departe de Regină și să petreacă Crăciunul cu familia Ducesei de Cambridge, după ce au petrecut sărbătorile în ultimii trei ani alături de Familia Regală.

Riscul ca micuții să fi luat contact cu alții la școală a fost luat în considerare.”, notează publicația The Telegraph. În ceea ce îi privește pe Prințul Harry și Meghan Markle, cei doi nu vor călători din California și vor petrece Crăciunul în noua lor casă.

Cum se poate reuni Familia Regală

Totuși, există și câteva vești bune. Prințul Edward, al treilea fiu al Reginei și familia acestuia i se vor alătura Monarhului de sărbători. În același timp, deși în Anglia s-a impus regula ca petrecerile de sărbători să nu depășească mai mult de trei familii, nu înseamnă că seniorii regali nu se pot vedea.

Dacă Familia Regală respectă tradiția și continuă cu Boxing Day, Ducii de Cambridge se pot alătura, ținând cont că este o activitate în aer liber. „Dacă merg la Sandringham, ziua lor tradițională Boxing Day ar putea lua loc, permițându-le membrilor familiei ce nu pot participa de sărbători să se vadă.”, a spus o sursă.