News

Lucas Bravo, inspirat de un personaj din Sex and the City pentru rolul său din Emily in Paris

iulia.statie
December 31, 2020 13:00 PM

Este aproape imposibil să nu comparăm serialul ‚Emily in Paris’ cu ‚Sex and the City’.

Pe aceeasi temaLily Collins a dezvăluit care este vârsta personajului ei din serialul ‚Emily in Paris’

Lucas Bravo admiră un personaj din serialul ‘Sex and the City’

Ambele seriale sunt create de Darren Star, personajul principal este o femeie de carieră, obsedată de modă, ce are vise uriașe și o garderobă inepuizabilă. Legendarul designer de costume, Patricia Field, s-a ocupat de ținutele ambelor personaje, Emily Cooper și Carrie Bradshaw. Totuși, mai există un lucru pe care cele două staruri îl împărtășesc: atât Emily, cât și Carrie au parte de bărbați atrăgători și complicați.

Acestea fiind spuse, este timpul să discutăm de Lucas Bravo, unul dintre oamenii ce ne-au cucerit în noul serial. Actorul îl interpretează pe Gabriel, vecinul lui Emily, făcând parte, în același timp, dintr-un triunghi amoros extrem de incomod. Acesta este fermecător, lucrează ca și bucătar, dar le amintește tuturor de un alt personaj din faimosul serial SATC.

Deși ezită să facă comparații între cele două seriale, acesta nu s-a putut abține să nu dezvăluie că a fost inspirat de un anumit personaj pentru rolul său: „Am fost, de asemenea, un fan la serialului și crescând l-am iubit cu adevărat pe Aidan. Acest tip de om dintr-o bucată face mobilier cu mâinile sale. În timp ce Gabriel este, de asemenea, extrem de priceput și cu picioarele pe pământ, într-o anumită măsură, m-am inspirat de la Aidan.”

Lucas Bravo, despre scenele de amor din serialul ‘Emily in Paris’

De asemenea, Lucas Bravo apare și în câteva scene de amor, iar întrebat despre cum s-a pregătit pentru acestea, el a zis că nu s-a comportat ca și cum se întâmpla ceva senzațional.

„Cu cât te gândești mai mult la acest lucru, cu atât devine mai greu. Imediat cum este scris, toată lumea este conștientă de acest lucru și te aflii într-o cameră gol cu altă persoană și cu toată echipa în jur, așa că nu te poți gândi de două ori.”, a zis el pentru E! News, iar noi considerăm că aceste vorbe cu siguranță le-ar spune și Aidan.