News

Lui Hailey Bieber nu îi place să fie comparată cu fostele iubite ale soțului său, Justin Bieber

iulia.statie
May 11, 2020 16:06 PM

Înainte de a decide să se căsătorească cu Hailey Baldwin, Justin Bieber a avut câteva relații, inclusă fiind aceea plină de împăcări și despărțiri cu Selena Gomez. Acum, potrivit lui Hailey, trecutul său îi afectează încrederea de sine a modelului, mai ales atunci când fanii mereu sunt împotriva ei.

Pe aceeasi temaCele mai memorabile nunți ale vedetelor din 2019

Lui Hailey Bieber nu îi place să fie comparată cu fostele iubite ale soțului său, Justin Bieber

Hailey a vorbit despre acest subiect într-un nou episod din propria lor emisiune live de pe Facebook, ‚Live with The Bieber’, iar atunci când un fan i-a întrebat cum reușesc să formeze un cuplu atunci când toată lumea simte că are ceva de spus despre relația lor, Justin și-a lăsat soția să își spună supărările.

Fără a da nume, Hailey nu s-a abținut din a-și expune sentimentele atunci când vine vorba de a fi comparată cu fostele iubite ale soțului ei.

„Am avut un început greu și am trecut prin multe, căci simt că oamenii au început să facă comparații și să mă pună într-o poziție ce m-a făcut să mă simt mai puțin femeie. Nu este ușor, mai ales când oamenii au fani ce sunt foarte pasionați și vor să își exprime opiniile.”, a spus ea.

De la începutul relației, cei doi au fost bombardați cu diferite comentarii negative de către fanii Selenei, iar modelul a explicat că aceștia nu știu toată povestea.

„Oamenii cred că știu tot ce s-a întâmplat în viața lui și în fostele lui relații, știu ce s-a întâmplat între noi, în relația noastră și știu cum au ajuns aici, însă nu există vreo posibilitate ca ei să afle. Ei inventează detalii ce nu sunt adevărate, iar eu am ajuns la un punct în care îmi spun: ‚De ce să fiu sinceră când oricum nu este treaba nimănui și nu contează?’”, a povestit ea.

„Ei nu știu ce s-a întâmplat în spatele cortinelor.”, a adăugat Hailey.

Pentru restul discuției, modelul a vorbit despre cum a simțit că a putut să își mențină o viață cât mai normală, însă, când s-a căsătorit cu Justin totul s-a dus pe apa sâmbetei. „Pentru mine trebuie să existe o balanță. Nu cred că este sănătos să te izolezi și să nu vrei să ieși din casă pentru că oamenii o să te urmărească. În același timp, trebuie să înțelegeți că pentru mine totul a fost o provocare.”, a zis vedeta.