Beauty

Luminița Anghel a slăbit 35 de kg! Ce dietă a ținut artista

Verdict.ro
March 25, 2019 10:49 AM

În timpul sarcinii, Luminiţa Anghel a ajuns la 93 de kilograme. Cu toate acestea, înfometarea nu a reprezentat niciodată o soluție pentru ea. Sănătatea, spune cântăreaţa, este mai importantă decât orice pe lume. Cântăreaţa a slăbit 35 de kilograme cu o dietă simplă și foarte uşor de ţinut de către orice persoană care vrea să-şi subţieze silueta.

Luminița Anghel a slăbit 35 de kg! Ce dietă a ținut artista

Luminiţa Anghel recunoaşte că a încercat aproape toate dietele inventate vreodată din dorinţa de a scăpa de kilogramele acumulate în timpul sarcinii. Cum nu este deloc simplu să „topeşti” peste 40 de kilograme rapid şi sănătos, cântăreaţa a testat mai multe cure de slăbire şi trucuri.

În cele din urmă, Luminița a găsit combinaţia câştigătoare chiar și fără să renunțe la alimentele preferate.

„Nu a fost o rețetă minune. Am încercat tot ce se putea încerca. Unele au funcționat, altele nu. Câteodată am slăbit, alteori am stagnat. Eu,  într-un final, am slăbit mâncând foarte puțin. După modelul celor care și-au făcut intervenția cu celebra tăiere a stomacului, eu mănânc așa pentru că așa îmi doresc.

Puțin, dar orice, cu măsură. Nu mănânc seara, după ora 18:00 și nu beau deloc alcool. Noi nu avem în casă sucuri acidulate. Nimeni nu consumă. Acum am 58 de kilograme, față de 93 cât aveam atunci când l-am născut pe Filip.

M-am apucat din nou de sală, am antrenor personal. Îl duc pe Filip la școală și mă opresc la sală. Stau două ore la sală”, povestea Luminița Anghel, în emisiunea Agenția VIP, anul trecut, potrivit VIVA!.