Fashion

Lyst Index: care sunt cele mai hot brand-uri din acest an

iulia.statie
October 29, 2020 17:12 PM

Pandemia de coronavirus cu siguranță a schimbat obiceiurile consumatorilor, dar un lucru este clar, industria modei continuă să câștige teren și să iasă victorioasă.

Pe aceeasi temaMoon print, noul fenomen prezentat de Marine Serre

Cele mai hot brand-uri din acest an

Deci în ultimele luni nu se știa încă dacă majoritatea va mai găsi plăcerea de a se îmbrăca, ultimele rapoarte dezvăluie că moda încă este iubită de mai mulți consumatori, iar pantalonii sport și hanoracele nu sunt singurele piese căutate.

Dacă în lunile de izolare am putut observa că toți se îndreptau spre brand-ul sport, acum putem observa o imagine mai veselă, căci brand-urile au început să se inventeze și să aducă piese inovative, pe măsură ce a devenit clar că măsurile de distanțare nu vor dispărea prea curând. Totuși, casele de modă ce nu au o amprentă ușor de recunoscut continuă să sufere, după cum a dezvăluit platforma Lyst în cel mai nou raport.

Nu există foarte multe surprinze în nou top în afară de brand-urile Jacquemus și Marine Serre. Prada, acum cu Raf Simons la cârma casei, și-a triplat vânzările online, iar Fendi se bucură de popularitate încă de când Kim Jones s-a alăturat. Cu siguranță, al treilea semestru al anului aduce vești bune pentru industria modei, iar ultimele colecții ale brand-urilor cunoscute au avut un rol de jucat, dar și modalitățile în care casele de modă încearcă să privească spre un viitor mult mai bun din punct de vedere al multor mișcări.

De asemenea, Gucci este în preferințe, imediat cu noua colecție lansată în iulie, numită Epilogue. Casa de modă a avut cea mai urmărită experiență digitală, cu peste 35 de milioane de oameni ce au urmat îndeaproape munca directorului creativ.

Iată lista cu cele mai hot brand-uri:

1. Gucci

2. Off-White

3. Nike

4. Prada

5. Balenciaga

6. Fendi

7. Versace

8. Saint Laurent

9. Bottega Veneta

10. Valentino

11. Jacquemus

12. Burberry

13. Moncler

14. Alexander McQueen

15. Loewe

16. Balmain

17. adidas

18. Givenchy

19. Fear of God

20. Marine Serre