Fashion

Lyst Index: cele mai hot produse și brand-uri din anul 2020

iulia.statie
July 30, 2020 17:23 PM

Dacă un lucru este clar, este faptul că pandemia a schimbat total lumea modei, iar anul 2020 aduce multe schimbări, ce vin ori din cauza coronavirusului sau datorită dorinței de schimbare prin diversitate, acest lucru fiind adus în față prin mișcare Black Lives Matter.

Pe aceeasi temaCele mai influente branduri ale momentului în mediul online

În timp ce unele brand-uri se străduiesc să supraviețuiască, Nike urcă tot mai sus. Este prima oară de când există platforma Lyst Index când o casă de modă de lux nu primește primul loc. Se pare că jocul se schimbă iar brand-ul de haine sport a intrat mult mai tare în atenția publicului pentru că se dorește o anumită relaxare.

Brand-urile puternice cu design-uri unice sunt aici să rămână, după cum ne demonstrează Jacquemus ce s-a clasat pe locul 11, având o creștere în trafic de 61%, după cum a dezvăluit platforma. Off-White rămâne pe locul 2, iar Balmain intra din nou în acest top.

Iată lista:

 1. Nike
 2. Off-White
 3. Gucci
 4. Balenciaga
 5. Prada
 6. Saint Laurent
 7. Versace
 8. Burberry
 9. Fendi
 10. Bottega Veneta
 11. Jacquemus
 12. Valentino
 13. Adidas
 14. Moncler
 15. Alexander McQueen
 16. Loewe
 17. Balmain
 18. Vetements
 19. Stone Island
 20. Fear of God

Cât despre cele mai hot produse ale anului, platforma dezvăluie că sandalele Birkenstock Arizona sunt cele mai căutate, fiind vândute de mulți comercianți. În ultimii ani, colaborările cu brand-uri faimoase cum ar fi Valentino, Rick Owens și Proenza Schouler au ajutat aceste piese să intre în atenția celebrităților, cum ar fi Kendall Jenner, Gigi Hadid și Leonardo DiCaprio.

Mai mult, măștile pentru față sunt și ele populare acum, iar mai multe brand-uri de modă au intrat pe această piață. Alte piese ce continuă să fie iubite sunt bocancii combat unisex, văzuți atât la Prada Monolith, cât și Dr. Martens.

În pandemie, TikTok-ul a devenit o aplicație folosită de toată lumea, așa că este normal să nască trend-uri. Rochia Cult Gaia purtată de către Rosie Huntington-Whiteley a crescut în căutări cu 236%. O altă creație IT a sezonului este rochia cu mâneci bufante din colecția sustenabilă H&M ce s-a vândut în doar câteva zile. Văzuți la Pernille Teisbaek, pantalonii scurți din nylon au devenit unul dintre cele mai dorite produse, clasându-se pe locul 6.

Tricoul semnat The Frankie Shop s-a clasat și el pe locul 7, fiind purtat de celebrități cum ar fi Rita Ora și Tiffany Hsu.

Cele mai cool produse pentru femei în anul 2020:

 1. Sandalele Birkenstock Arizona
 2. Masca de față Marine Serre
 3. Geanta basket Loewe
 4. Bustiera Calvin Klein
 5. Rochia Cult Gaia
 6. Pantalonii Prada din nylon
 7. Tricoul Frankie Shop Eva
 8. Cercei Missoma x Lucy Williams
 9. Rochia H&M roz cu mâneci bufante
 10. Fusta de tenis Nike

Citește tot articolul aici și vezi cum arată cele mai dorite produse in galerie.