Beauty

Machiaj de mireasă. Cele mai simple și mai frumoase machiaje de mireasă

A. S.
September 2, 2019 18:03 PM

Un machiaj de mireasă este diferit de un machiaj de seară obișnuit. Fie că ai ochii căprui, negri, verzi sau albaștri, este important să știi câteva lucruri importante despre machiajul de mireasă.

Machiajul de mireasă este foarte important pentru fiecare femeie ce face marele pas, pentru a avea o zi memorabilă și fără surprize neplăcute. În primul rând, un machiaj de mireasă trebuie să reziste multe ore, așadar, tenul va avea nevoie de o îngrijire specială.

Un lucru pe care o mirreasă trebuie să-l facă înainte de a-și alege machiajul pentru nuntă este proba pentru machiajul de mireasă. Așa va ști ce i se potrivește și va sta liniștită măcar din acest punct de vedere înaintea marelui eveniment.

 Ca la orice machiaj, și cel de mireasă poate pune accent pe ochi, pe buze sau pe ambele, dacă este făcut într-un mod profesionist, fără a fi prea strident.

 Machiajul de mireasă se va face, așa cum este normal, în funcție de culoarea ochilor, de cea a tenului,  dar și de forma feței.

 Machiaj de mireasă ochi verzi

 Pentru un machiaj de mireasă reușit, femeile cu ochii verzi pot alege tonuri de maro sau ciocolatiu, de mov, roz, dar și gri închis ori negru.

Este bine ca o mireasă cu verzi să evite în machiaj argintiul metallic și tonurile marine de albastru

Pentru un machiaj de mireasă reușit poți face combinații care se vor potrivi perfect cu ochii verzi: verde și mov, roz și verde, roz și mov, gri închis și roz, auriu și ciocolatiu, auriu și verde, auriu și mov, lavandă și negru, purpuriu și maro.

Machiaj de mireasa ochi verzi

Machiaj de mireasa pentru femei cu ochi verzi

Machiaj de mireasă ochi căprui

 Miresele cu ochi căprui se pot considera norocoase atunci când vine vorba despre machiajul de mireasă. Asta pentru că lor li se potrivesc aproape culorile, mai ales dacă sunt folosite în combinațiile potrivite.

 Pentru un machiaj de mireasă, femeile cu ochi căprui pot opta pentru culori  precum auriul, bejul, kakiul sau violetul. Tonurile mai închise pot fi folosite dacă își doresc un machiaj dramatic.

Miresele cu ochii căprui  și păr blod pot folosi tonuri de gri, bej, auriu, maro, mov intens, prună, indigo, iar cele roșcate se pot îndrepta spre nuanțe pământii.

Femeile șatene sau brunete pot alege nuanțe de maro, carămiziu, bronz, bej, crem, albastru deschis, mov, indigo, violet sau prună.

Machaij de mireasa pentru femei cu ochi caprui

Machiaj de mireasă ochi albaștri

 Pentru miresele cu ochii albaștri, cele mai potrivite culori pentru machiaj sunt gri, albastru închis, maro, pământiu, lavandă și indigo, piersică.

Pentru a-ți scoate albastrul ochilor în evidență poți opta, de asemenea, pentru rozuri reci, dar și argintiu sau auriu. De asemenea, machiajul smokey eyes care pleacă de la bleu și se continuă cu azuriu, turcoaz, albastru marin și albastru cobalt poate fi de mare efect în machiajul mireselor cu ochii albaștri.

 Machiaj de mireasă ochi negri

 Ochii negri pot fi scoși în evidență printr-un machiaj de mireasă bazat pe culori precum auriul, marou, bejul, nisipiul sau lila

 Tenul foarte alb poate fi pus în valoare de nuanțe de contrast precum indigo, albastru sau fucsia, iar cel măsliniu, de auriu și bejuri.

Machiaj de mireasa pentru femei cu ochi negri

 Machiaj de mireasă natural

Machiajul de mireasă natural este foarte apreciat în ultima perioadă. Sublinierea fină a trăsăturilor vor scoate în evidență frumusețea pură a fiecărei mirese. Pentru un machiaj natural, poți alege să creionezi ușor ochii, iar pentru buze poți opta pentru un ruj roz pal. Un fard de obaz foarte discret poate face minuni în cazul mireselor cu tenul deschis, iar în cazul celor cu tenul măsliniu poate fi ales un fard cu ușor effect de iluminare.

Un machiaj de mireasa natural pentru femei blonde

Ce să eviți la machiajul de mireasă

Sunt o mulțime de greșeli pe care miresele le fac atunci când vine vorba despre machiajul de seară special pentru nuntă. 

  • Proba de machiaj – dacă vrei să eviți orice surprize neplăcute în ceea ce privește machiajul nu sări peste proba de machiaj de mireasă.
  • Ce se potrivește altor mirese, nu înseamnă că ți se potrivește și ție – Fiecare dintre noi are trăsături unice, așa că este foarte important ca machiajul de mireasă să fie făcut în funcție de ele, pentru a-ți scoate în evidență toate atuurile și-ați ascunde micile imperfecțiuni.
  • Machiajul complet – chiar dacă fața ta este foarte importantă, la fel de important este și decolteul. Ai grijă să acorzi o atenție deosebită și acestuia, astfel încât fața și decoletul tău să formeze un tot unitar.
  • Evită orice tratament, pensatul și epilatul – În ziua nunții nu este deloc recomandat să-ți faci tratamente faciale, să te pensezi, ori să-ți epilezi mustața. Toate acestea pot duce la iritații pe care, cu siguranță, nicio mireasă nu și le dorește.

 

Citește și: MACHIAJ ÎN FUNCȚIE DE CULOAREA OCHILOR