Beauty

Machiaj de Revelion 2020. 5 idei superbe

A. S.
December 20, 2019 11:43 AM

Revelion 2020 este prilejul perfect pentru a încerca un machiaj deosebit. Poți apela la un stilist pentru a-l obține sau poți încerca chiar la tine acasă, ținând cont de câteva mici trucuri.

Nu doar ținutele de Revelion sunt foarte importante. Pentru un look impecabil și o stare de bine generală ai nevoie și de un machiaj care să ți se potrivească și să te ajute să te simți bine în pielea ta. Iată câteva idei superbe de machiaj din care poți alege:

Machiaj de revelion – Machiaj romantic smokey eyes

Acest tip de machiaj este unul din cele mai apreciate fiindcă oferă persoanei în cauza un grad mare de atractivitate. Ochii sunt scoși în evidența într-un mod dramatic, iar acest lucru denotă sex-appeal. De obicei, el este la îndemână make-up artiștilor, însă poate fi realizat și acasă, dacă îți pui ambiția. Culoarea folosită cel mai frecvent în acest tip de machiaj este negru, însă poți utiliza și alte culori: maro, mov, auriu sau chiar verde. Toate acestea creează un efect șters, cu umbre. Nuanțele mai închise trebuie să fie aplicate pe ploape, în proporție de 50%, apoi cele deschise, astfel încât să creezi un efect de trecere subtil.

Machiaj de Revelion. Cum te machezi în funcție de tema petrecerii

Machiaj de Revelion pentru concertul dintre ani: alege un machiaj al ochilor în nuanțe de albastru intens, cobalt, turcoaz sau portocaliu, roșu ori tangerine, etc.  Dacă e prea mult pentru tine, aunci poți alege figuri geometrice din tuș

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @carinnaher on


Machiaj de Revelion pentru un party la patru ace: alege un machiaj discret și accentuează-ți buzele cu un ruj Bordeaux, mov sau roșu, cu textură mată sau lăcuită, ori optează pentru un machiaj de Revelion cu buzele în degrade/ombre.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @alexanikina_ on


Machiaj de Relelion pentru night club: alege negru, și nu doar pe pleoape – cat-eye, smokey sau grunge -, ci și pe… buze. Tot pentru club ar fi potrivit glitter-ul; machiajul de party propus în acest sezon include sclipici auriu și paiete pe pleoape, fard auriu metalic, aplicații metalice sub genele inferioare sau foiță de aur pe buze.

Citește și: TOPUL ROCHIILOR DE REVELION. CE PURTĂM ÎN NOAPTEA DINTRE ANI

 

View this post on Instagram

 

A post shared by xxaliceawakened (@xxaliceawakened) on


Machiaj de Revelion pentru o seară în doi:  poartă un ruj nude sau varianta cuminte a machiajului buzelor, pentru ca sărutul de la miezul nopții să țină până la anul. La machiajul „nude” contează mult detaliile, iar sprâncenele perfect conturate fac diferența.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Teline de Fouw (@telinedefouw) on

Machiaj de Revelion în funcție de culoarea ochilor

  • Machiaj de seară pentru ochii albaștri – Ochii albaştri primesc automat complimente, însă, dacă ştii cum să te fardezi,cu siguranţă vei face noi cuceriri. Pentru o privire electrizantă optează pentru nuanţe de fard neutre. Dacă îţi doreşti ceva mai dur poţi alege un machiaj “smokey eyes”. Cu o pensulă moale se aplică tonuri din aceeaşi culoare, precum coral şi champagne,care să pună în evidenţă minunatul albastru al irisului, fără a-l acoperi.
  • Machiaj de seară pentru ochii căprui –  Dacă ai ochii căprui ai scăpat de o dilemă. Este greu de crezut că vei da greş în alegerea fardului de pleoape potrivit indiferent pentru ce culoare vei opta. Pentru cele cu ochii căprui deschis este de preferat un machiaj în tonuri metalice sau pastelate care vor crea impresia de privire pătrunzătoare.
  • Machiaj de seară pentru ochii verzi – chii verzi sunt în mod natural strălucitori,aşa că nu au nevoie de un machiaj bazat pe umbre pentru a atrage atenţia. Pentru un machiaj de noapte este suficient să găseşti nuanţa preferată de violet. Dacă te machezi doar pentru a merge la serviciu este de ajuns să aplici pe pleoape un fard maro strălucitor.

Citește și: TRENDURILE ANULUI 2020 ÎN MACHIAJ