Beauty

Machiaj de seară pentru ochi căprui! Secretele unui make-up spectaculos

adelina.duinea
March 25, 2019 14:06 PM

Aplicat corect și adaptat trăsăturilor noastre fizice, machiajul poate deveni o armă foarte puternică! În arta acestuia, ochii au două calități fundamentale. Prima este culoarea, iar cea de-a doua este forma. Alegerea nuanțelor potrivite irisului ne preocupă constant. Machiajul ochilor căprui este, fără doar și poate, cel mai simplu de realizat. Rare sunt culorile care nu ți se vor potrivi. Atenție mare însă la forma ochiului machiat!

Machiaj de seară pentru ochi căprui! Secretele unui make-up spectaculos

Din punctul de vedere al nuanțelor, ochii căprui sunt extrem de versatili. Așadar, rare sunt culorile nepotrivite pentru aceștia. Cele mai potrivite ar fi însă, movurile (purpuriu, lavandă, indigo), tonurile de maro (de la bej până la ciocolatiu), nuanțele închise de albastru, auriul și piersica (care se poate regăsi și în blush, dar mai puțin pigmentat).

Citește și: Machiaj simplu pentru ochi albaștri! Culori care îi pun în evidență

Machiaj de seară pentru ochi căprui: Vibrant colours

Rece sau caldă, nu există nuanță care să nu avantajeze ochii căprui. Pentru acel efect „wow”, optează pentru culori vibrante, iridiscente, armonios combinându-le în ceea ce se va transforma dintr-un machiaj într-o adevărată operă de artă. Alege un gloss nude și o pereche de gene false dramatice și lookul tău e gata!

I haven’t still published all my works from Mexico? 

A post shared by Ольга Томина (@tominamakeup) on

NEW YouTube video is now up 

A post shared by NICOL CONCILIO (@nicolconcilio) on

Machiaj de seară pentru ochi căprui: Smokey eyes

Clasicul smokey eyes nu se va demoda niciodată. Atenție însă la forma ochiului machiat. În funcție de trăsăturile sale (mic, alungit, etc.), aplică treptat nuanța închisă pentru a nu-ți micșora inutil ochii!

Citește și: Cele mai reușite machiaje și coafuri la Premiile Oscar 2019

NEW VIDEO IS NOW UP! Link in my profile❤️ 

A post shared by Carli Bybel (@carlibel) on

Machiaj de seară pentru ochi căprui: Red lip

Optează pentru un eyeliner subtil sau pentru unul dramatic, renunță la fard și concentrează atenția asupra buzelor tale roșii. În funcție de preferințe, make it glossy, matte sau creamy și nu uita să alegi nuanța de roșu potrivită subtonului pielii tale (rece, cald).

A post shared by MAKEUP ARTIST FROM RUSSIA (@piminova_valery) on

Machiaj de seară pentru ochi căprui: Dramatic cat eye

Senzațional în combinație cu orice tip de ruj (gloss, mat, cremos), tușul dramatic îți va garanta un look sexy și totodată elegant.

Citește și: Tunsori pentru păr mediu la modă în 2019

Eye liner baby ?? 

A post shared by אורטל אלימלך פוניי (@ortalelimeleh1) on