Beauty

Machiaj natural ca al lui Meghan Markle! Cum îl poți obține acasă

adelina.duinea
May 9, 2019 15:35 PM

Încă din vremea în care nu făcea parte din Familia Regală a Marii Britanii, Meghan Markle a fost apreciată pentru simplitatea și naturalețea sa! De-a lungul timpului, fosta actriță de origine africano-americană a impresionat nu doar printr-un impecabil stil vestimentar, ci și datorită unui machiaj întotdeauna discret și luminos.

Machiaj natural ca al lui Meghan Markle!

Frenezia „Meghan Markle” începuse cu mult înainte ca tânără să-l cunoască pe Prințul Harry, actualul ei soț și tatăl primului ei fiu. Actrița s-a remarcat într-unul dintre rolurile principale ale serialului american „Suits”.

Cu toate acestea, Ducesa de Sussex a cucerit inimile întregii lumi în ziua nunții sale. Pe 19 mai 2018, Meghan Markle și Prințul Harry și-au unit destinele în timpul unei superbe ceremonii în Capel St. George din Londra.

Citește și: Cele mai cool trenduri ale anului 2019 în machiaj

Pe lângă o rochie de o simplitate și eleganță aparte, Meghan Markle a purtat un machiaj aproape insesizabil. Cu pistruii „descoperiți” și un zâmbet extrem larg, tânăra a pășit încrezătoare către altar. La aproape un an de la fastuoasa ceremonie, Ducesa a rămas la fel de modestă. Dacă-i apreciați machiajul strălucitor, iată cum îl puteți obține!

Machiaj natural Meghan Markle
Meghan Markle și Prințul Harry, după încheierea ceremoniei religioase a nunții lor (19 mai 2018)

 

Cum îl poți obține acasă?

Totul începe cu pielea. Atent îngrijită, textura pielii noastre va fi una netedă, iar aspectul unul uniform și luminos. Asta nu depinde însă doar de curățare, exfoliere și hidratare. Frumusețea, ca și sănătatea, pornesc din interior. Un corp bine hrănit (cu vitamine, proteine, etc.) este și unul iubit, iar un corp iubit este cu adevărat radiant. Așadar, nu uita: o dietă echilibrată și 2 litri de apă! This should be your everyday motto.

Citește și: Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

În continuare, alege un fond de ten potrivit nevoilor pielii tale. Dacă ai tenul uscat, optează pentru un fond de ten cu o textură lichidă pe bază de ulei, dacă dimpotrivă, ai tenul gras, alege un fond de ten mat cu o textură cremoasă. Orice ai alege însă, mizează pe un look natural. Nu-l folosi din abundeță, ci doar în zonele în care simți că ai nevoie. Ducesa niciodată nu-și acoperă pistruii.

Citește și: Machiaj simplu pentru ochi albaștri! Culori care îi pun în evidență

Mai departe, folosește produse cremoase, un iluminator și blush lichid. Apelează apoi la o pudră translucidă pentru a fixa locurile din care simți că machiajul ți se poate „deplasa”. Încălzește-ți trăsăturile feței cu un bronzer compact. Dacă simți că ai nevoie, „umple-ți” și spațiile goale din sprâncene. Nu insista, însă, cu cât mai naturale, cu atât mai bine. În final, optează pentru un rimel rezistent la apă (‘cause your never know who might make you cry) și un ruj cremos într-o nuanță de nude. Et voilà, ton maquillage est prêt!

Citește și: Cele mai reușite coafuri și machiaje de la Gala Globurilor de Aur 2019