Beauty

Machiajul pentru rochia neagră

adelina.duinea
December 10, 2018 07:00 AM

Machiajul pentru rochia neagră este extrem de flexibil. Poți opta pentru un look mai natural sau mai îndrăzneț, nuanțe calde sau reci, fard cu slipici sau mat. Rochia neagră complimentează, fără doar și poate, orice trup și orice nuanță a tenului. Rochia de culoare neagră nu ridică probleme nici în ceea ce privește make-up-ul. Rare sunt cazurile în care machiajul ales nu va „da bine” alături de rochia aleasă.

Machiajul pentru rochia neagră: 3 idei pe care nu le poți rata!

Machiaj pentru rochia neagră: Natural

Așa cum rochia neagră reușește să complimenteze orice trup, machiajul natural complimentează orice chip. Accentuând trăsăturile feței și estompând micile „defecte”, machiajul natural oferă acea strălucire aparent interioară de care te vei bucura din plin. În această categorie intră fardurile maronii sau cărămizii, dar și nuanțele mai deschise ce conțin particule fine de sclipici. Pentru un look natural și luminos, nelipsit este iluminatorul. Nu uita, de altfel, nici de luciul de buze, de rujul cremos sau de cel mat în nuanțe diverse de nude.

Md @tia_mallia Makeup @taniellejaimua

A post shared by INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) on Nov 24, 2018 at 5:41am PST

Machiaj pentru rochia neagră: Sclipiciul

În „cantități” modeste și aplicat cu grijă, sclipiciul îți poate scoate ținuta din anonimat. Dacă rochia este una cu un croi clasic, deloc ieșit din comun, un make-up strălucitor poate oferi acel efect special de care ai nevoie pentru a atrage toate privirile!

#inbeautmag via @josecorella

A post shared by INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) on Dec 2, 2018 at 4:56am PST

#inbeautmag via @marina_meboniya

A post shared by INBEAUT MAGAZINE (@inbeautmag) on Dec 2, 2018 at 2:41am PST

Machiaj pentru rochia neagră: Culorile aprinse

Cel mai adesea ne ferim de culorile aprinse. Sunt greu de aplicat, greu de stăpânit și greu de purtat. Ai nevoie, însă, doar de puțină îndrăzneală și de un strop de curaj. Atent alese, culorile acestea îți pot scoate în evidență cele mai frumoase trăsături.

Sursă foto: Instagram