Beauty

Machiaj simplu pentru ochi verzi. Cele mai bune idei

adelina.duinea
January 29, 2019 15:32 PM

Întâi de toate, alege atent tipul de machiaj, astfel încât acesta să-ți scoată în evidență culoarea ochilor, totodată complimentându-ți nuanța tenului. Pentru a crea iluzia unor ochi mai mari, folosește un creion alb sau nude la baza ochiului. Totodată, nu uita de clasicul eyeliner negru care îți poate alungi forma ochiului. Ochii verzi pot fi puși în evidență cu nuanțe contrastante precum orange-ul, vișiniul, rozul sau movul. La fel de potrivite sunt și fardurile în nuanțe metalice sau strălucitoare. Iată sugestiile noastre pentru un machiaj simplu pentru ochi verzi!

Machiaj simplu pentru ochi verzi

Culorile calde sunt cele mai potrivite pentru ochii verzi: tonurile roșiatice, tonurile de maro (ciocolatiul), de mov (purpuriu și prună), de roz, de gri închis până la negru cărbune, de galben (mai intens, muștar) și de orange.

Citește și: Cele mai cool trenduri ale anului 2019 în machiaj

Dacă ai ochii verzi, încearcă să eviți: verdele, argintiul metalic și tonurile ultramarine de albastru (nu se aplică și în cazul ochilor căprui verzui). Unele dintre cel mai intense machiaje smokey eyes pentru ochii verzi pot fi obținute în tonuri de maro și mov. Nuanța ochilor tăi este rece, așa că nu uita, tonurile calde îți vor scoate cel mai bine în evidență culoarea ochilor.

A post shared by ВИЗАЖИСТ.БРОВИСТ.КУРСЫ (@makeup_religion_msk) on

СТАРТ ПРОДАЖ @piminova_brushes ???

A post shared by MAKEUP ARTIST FROM RUSSIA (@piminova_valery) on

A post shared by MAKEUP ARTIST FROM RUSSIA (@piminova_valery) on

Combinații sugerate: auriu cu ciocolatiu sau mov; roz cu mov, sau gri închis; lavandă și negru, purpuriu și maro, roșu cu galben sau negru.

Eyeliner și rimel: negru, mov sau maro (ultimele două dacă te simți mai îndrăzneață).

Pentru a-ți intensifica nuanța irisului, optează și pentru un creion de ochi colorat la baza ochiului. Potrivite ar fi albul, cremul, portocaliul sau galbenul.

Citește și: Cel mai bun fond de ten pentru ten uscat! Te scapă de orice probleme

Dacă ai ochii verzi, încearcă să eviți: verdele, argintiul metalic și tonurile ultramarine de albastru (nu se aplică și în cazul ochilor căprui verzui). Unele dintre cel mai intense machiaje smokey eyes pentru ochii verzi pot fi obținute în tonuri de maro și mov. Nuanța ochilor tăi este rece, așa că nu uita, orice variație de nuanțe calde te va avantaja.

Machiaj simplu de zi pentru ochi verzi

Un machiaj simplu de zi se poate obține cu ajutorul nuanțelor ciocolatii, orange sau lila. Folosește un fond de ten lichid cu o acoperire mică spre medie, un corector (pas opțional) și un strat foarte subțire de pudră (pentru a fixa machiajul de pe frunte, liniile zâmbetului și corectorul aplicat sub ochi). Continuă prin a-ți „încălzi” trăsăturile cu ajutorul unui bronzer, apoi alege un iluminator care-ți să-ți complimenteze nuanța tenului.

Pentru sprâncene folosește orice tip de produs preferi (creion, pudră, gel), însă nu exagera, atfel vei obține un look natural. Pentru ochi alege un maro sau un orange mai închis. Iarna, optează pentru un ruj hidratant, un gloss sau chiar un balsam de buze, iar vara pentru un ruj mat nude. Adaugă puțin rimel și machiajul e gata!

A post shared by פזית חורש סאיג (@pazit_horesh_saig_makeupartist) on

A post shared by ВИЗАЖИСТ.БРОВИСТ.КУРСЫ (@makeup_religion_msk) on