News

Madalin Ionescu a marturisit cum a cerut-o de sotie pe Cristina Siscanu

andreea voicu
October 13, 2018 14:17 PM

Se iubesc la nebunie si anul trecut au devenit parinti. Madalin Ionescu si Cristina Siscanu se iubesc de foarte multi ani. Sunt unul dintre cele mai trainice cupluri din showbizul romanesc. Dar, recent, Madalin Ionescu a marturisit cum a cerut-o de sotie pe Cristina Siscanu.

Fostul prezentator al emisiunii WOWbiz de la Kanal D a spus adevarul despre cererea in casatorie. Nu a fost una romantica, cu baloane, surprize si cu Madalin Ionescu in genunchi. Ci chiar opusul! Cei doi se aflau in pat in momentul in care el a decis sa faca pasul cel mare.

Madalin Ionescu a marturisit cum a cerut-o de sotie pe Cristina Siscanu

„Eu doar ţin minte că am fost complet dezbrăcat”, a declarat Mădălin Ionescu exclusiv pentru VIVA! Cu toate ca a avut loc in pat, Madalin Ionescu a avut grija sa isi surprinda iubita cu flori.

„Eu aveam doar prosop pe cap. A avut şi flori, cu verigheta care a fost apoi furată. Nu verigheta, ci inelul de logodnă. A avut totul, dar nu a apucat să îşi pună costumul. Toate erau pregătite, dar nu a mai apucat să se îmbrace. Mai mult am râs datorită sau din cauza ţinutelor lipsă”, a marturisit si Cristina Siscanu.

Madalin Ionescu si Cristina Siscanu s-au casatorit in 2011

Cele doua vedete tv au un mariaj fericit. S-au casatorit in anul 2011 si de atunci se iubesc la nebunie. Locuiesc impreuna cu cei trei copii ai lor si vor sa mai conceapa inca un copil. Madalin Ionescu a vrut sa abordeze acest subiect, dar sotia nu l-a lasat.

„Da. Este adevărat. Singura problemă…”, a recunoscut Mădălin Ionescu care a fost întrerupt de Cristina.