News

Mădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul miliardar! Familia lui nu o dorea

iulia.statie
April 29, 2020 10:28 AM

Mădălina Ghenea a avut câteva relații cu unii dintre cei mai în vogă actori de la Hollywood și are o fetiță cu Matei Stratan, însă relația nu a avut succes, așa că superba brunetă și-a găsit fericirea în brațele lui Leonardo Maria Del Vecchio, un miliardar italian.

Pe aceeasi temaIrina Shayk are un nou iubit! Modelul se iubește cu fostul Mădălinei Ghenea

Mădălina Ghenea a fost părăsită de iubitul miliardar! Familia lui nu o dorea

Totuși, nici acum Mădălina nu a avut noroc, căci socrul nu a avut-o la inimă și a reușit să îi despartă pe cei doi porumbei, conform cancan.ro.

Deși este una dintre cele mai frumoase femei românce și are un talent incontestabil, apreciată de public pentru toate aparițiile sale, Ghenea nu prea are noroc în dragoste. Aceasta marca o altă cucerire în vară, atunci când începea o relație cu Leonardo Del Vecchio, acesta fiind fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cu o avere estimată la 18,1 miliarde de dolari.

Totuși, potrivit publicației de mai sus, tatăl lui Leonardo nu a plăcut-o foarte mult pe Mădălina, așa că s-a băgat în relația lor, după cum au spus câteva surse apropiate celor doi. După o discuție cu tatăl său, Leonardo ar fi terminat relația cu superba brunetă pentru a-i îndeplini dorința acestuia.

Înainte de relația cu Mădălina, Leonardo era cunoscut pentru pasiunea sa pentru fotomodele internaționale, fiind logodit cu Alessia Tedeschi.