News

Mădălina Ghenea a împlinit 32 de ani! Cum și-a petrecut ziua de naștere

andreea voicu
August 8, 2020 18:01 PM

Mădălina Ghenea a împlinit 32 de ani, pe 8 august. Frumoasa româncă şi-a urat singură „La mulţi ani!” pe pagina sa de Instagram, unde a şi postat mai multe fotografii senzuale cu ea, din anii trecuți.

Pe aceeasi temaDe ce nu s-a căsătorit Mădălina Ghenea până acum? Ce a avut de spus actrița despre acest subiect

Cu toate că a născut o fetiță, Mădălina Ghenea arată fenomenal! Bruneta afișează un corp de invidiat, iar recent a înnebunit toți turiștii pe o plajă din Sardinia.

Mădălina Ghenea arată mai bine ca niciodată

Mădălina Ghenea a reușit să atragă toate privirile cu formele sale voluptuoase. Îmbrăcată într-un costum de baie format din două piese, negru, simplu, bruneta și-a arătat formele de la mama natură. Nici nu e de mirare de ce a fost curtată de mai mulți bărbați celebri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

2017, 2018, 2019… never really happy on my birthday but let’s see what happens tomorrow… 8.8.2020

O postare distribuită de Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) pe

De mai bine de doi ani, Mădălina Ghenea locuiește în Italia după despărțirea de Matei Stratan. Ghenea este un model de succes, având contracte cu case de modă și branduri faimoase. În același timp, ea are grijă și de fiica ei Charlotte, în vârstă de 3 ani.

De ce nu s-a măritat până acum

Mădălina Ghenea este în prezent singură, după ce s-a despărțit de Leonardo Maria Del Veccio, fiul unui miliardar italian.

‘Dragi doamne, multe dintre voi ați întrebat de ce niciodată nu m-am căsătorit. O să încerc să dau cel mai bun răspuns. Personal, aș prefera să cresc singură decât în compania unei persoane pe care am întâlnit-o până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre acest aspect foarte mult. Se pare că supără oamenii, în special pe bărbați.

A fi singură nu este o stare. Este un cuvânt ce definește o persoană destul de puternică pentru a trăi și a se bucura de viață fără a depinde de alții. Muncești din greu, ajungi cineva în viață, căsătoria nu este o garanție și un bărbat nu este un progres din punct de vedere financiar’, spus Mădălina Ghenea.