News

Mădălina Ghenea are un nou iubit! Cu cine s-a cuplat după despărțirea de Matei Stratan

andreea voicu
April 3, 2019 13:19 PM

Matei Stratan este istorie pentru Mădălina Ghenea, deși cei doi au împreună o fetiță de doi anișori, pe nume Charlotte. Bruneta s-a despărțit de tatăl fetiței sale și are deja un alt iubit.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea, apariție de senzație pe covorul roșu! Ce a purtat fotomodelul

Dragostea e oarbă, iar zicala se aplică și în cazul Mădălinei Ghenea! Presa internațională a surprins-o pe frumoasa brunetă, zilele trecute, în compania altui bărbat, pe o plajă din St. Barts. Se pare că Mădălina Ghenea are atracție la bărbați potenți financiar, ea reușind să îl cucerească pe Vito Schnabel, un milionar în vârstă de 32 de ani.

Mădălina Ghenea are un nou iubit!

Conform informațiilor prezentate în exclusivitate de Daily Mail, Mădălina Ghenea și Vito Schnabel s-au plimbat pe plajă ținându-se de mână și s-au sărutat pasional, fără rețineri. În imagini, cei doi par fericiți și extrem de îndrăgostiți. Nu e de mirare cum l-a cucerit Mădălina Ghenea pe actualul ei iubit. Bruneta a făcut furori pe plajă, îmbrăcată într-un costum alb de baie, care i-a pus în valoare trupul perfect. Vezi fotografii incendiare cu cei doi, AICI. 

Mădălina Ghenea a părăsit România după ce s-a despărțit de Matei Stratan și s-a mutat în Italia, împreună cu mama și fiica sa, notează Libertatea. Bruneta și tatăl fetiței sale au mai avut în trecut probleme în relație și au fost la un pas de despărțire, însă acum se pare că e definitiv.

În septembrie 2017, Mădălina Ghenea anunța că a decis să ia o ”pauză” în relația cu Matei Stratan. Nu de multe ori, focoasa șatenă povestea că s-a lovit de multe obstacole atunci când a iubit, dar nu a rămas niciodată prinsă într-o idilă care nu mai mergea. Mădălina Ghenea s-a mai iubit cu Gerard Butler și Philipp Plein.

 

View this post on Instagram

 

@vicoolyasaida ?? #venice

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on