News

Mădălina Ghenea are un nou iubit! Primele imagini cu cei doi

Verdict.ro
June 5, 2021 12:56 PM

Mădălina Ghenea este admirată și curtată de foarte mulți bărbați, iar aceasta se bucură de o frumusețe răvășitoare, o carieră frumoasă și o fetiță pe care o are împreună cu Matei Stratan, pe nume Charlotte. Mădălina a făcut carieră la Hollywood și este una dintre cele mai cunoscute actrițe din lume, grație filmelor în care a apărut alături de figuri celebre. În plus, românca este dorită și de mulți bărbați, iar silueta perfectă o și ajută în acest sens.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea, despre momentele în care a fost înșelată

Cine este noul iubit al Mădălinei

 

Mădălina Ghenea a fost fotografiată de paparazzi din străinătate pe un iaht, alături de noul ei iubit.

Recent, vedeta a fost fotografiată în ipostaze de senzație, alături de noul ei iubit. Aflată pe un iaht, actrița și-a etalat formele de invidiat chiar în fața partenerului.

Noul iubit al Mădălinei Ghenea se numește Andrea Castagnola și este originar din Peninsulă. Cuplul se afla în apropierea unei plaje din Portofino, Italia.

După relații eșuate cu bărbați celebri din România sau strănătate, precum Gerard Butler, Philipp Plein, Matei Stratan sau Vito Schnabel, acum, pare că actrița și-a găsit un nou iubit celebru.

Mădălina Ghenea va apărea în ‘House of Gucci’

Până în acest moment, nu se cunosc foarte multe detalii despre rolul pe care îl va interpreta Mădălina Ghenea, dar milioane de români se pot bucura pentru că o vor vedea pe frumoasa româncă într-o peliculă extrem de așteptată. Recent, mai multe imagini au luat cu asalt internetul, înfățișându-i pe Lady Gaga, ce o va juca pe Patrizia Reggiani, dar și pe Adam Driver, ce a preluat personajul lui Maurizio Gucci.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

De asemenea, pe contul oficial al filmului au apărut și câteva imagini cu Mădălina Ghenea, ce apare alături de Al Pacino. Premiera filmului era programată pentru noiembrie 2021, dar, ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Ce detalii s-au aflat despre film

Filmul, bazat pe cartea  ‘A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’, de Sara Gay Forden, urmărește povestea morții lui Maurizio Gucci, nepotul lui Guccio Gucci, potrivit Town and Country Mag. Gaga o va juca pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio ce a fost convinsă să ajute la asasinarea acestuia în 1995. Ea a fost condamnată la închisoare după ce a fost găsită vinovată.

În 1995, Maurizio Gucci, fostul șef al casei de modă fondată de Guccio Gucci, a fost împușcat în biroul pe care îl deținea în Milano. În cele din urmă, dovezile au dus la fosta lui soție, Patrizia Reggiani, ce a fost condamnată pentru faptul că ar fi angajat patru complici ce ar fi ajutat-o la uciderea fostului partener.

Aceasta a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, dar a ieșit în 2016, după ce a stat în închisoare 18 ani. La ceva timp după ce a fost eliberată, Patrizia, ce a susținut mult timp că este inocentă, a fost întrebată de ce nu și-a dus planul singură la capăt. „Nu văd atât de bine. Nu voiam să ratez.”, a zis ea, potrivit The Guardian.