News

Mădălina Ghenea, despre impactul social media asupra aspectului feminin: ”Toate formele sunt perfecte și privirile hipnotice”

alexandra dutu
July 26, 2018 12:52 PM

Mădălina Ghenea a luat atitudine și a vorbit despre impactul pe care social media îl are asupra imaginii femeii. Modelul susține faptul că din cauza programelor de editat performante și ușor de folosit, în social media se propagă o imagine deformată cu accent pe frumusețea perfectă.

Pe aceeasi temaFiica Mădălinei Ghenea, o mică fashionistă chiar dacă are numai 1 anișor! Cum a fost fotografiată

Mădălina Ghenea a postat pe pagina personală de Instagram un mesaj în care atrage atenția asupra presiunii imense puse asupra femeilor de a arăta perfect, din cauza imaginilor intens promovate de rețelele de socializare.

”Răspândirea informațiilor s-a schimbat. Dacă în urmă cu 10 ani televiziunile și ziarele propagau imaginea „femeii perfecte” pe care toată lumea încerca să o copieze, acum Facebook și Instagram fac același lucru cu o intensitate mult mai mare. Soft-urile de editare foto și aparatele profesioniste ajută la realizarea unei lumi iluzorii în care toate formele sunt perfecte și privirile hipnotice.

În spatele acestei perfecțiuni, cele care nu beneficiază de aportul științei și tehnicii fac eforturi supra-omenești pentru a atinge idealul utopic din fotografiile pe care le văd. Terminați cu prostiile. Lăsați privirea să exprime ceea ce este în interiorul vostru. Nu faceți eforturi inutile. Fericirea este aici și acum, nu pe Facebook, nu pe Instagram. Căutați bucuria de a trăi în fiecare adiere de vânt, în fiecare răsărit de soare și în fiecare picătură de rouă. @ave_my_art”, este mesajul postat de Mădălina Ghenea pe pagina personală de Instagram.

 

Răspândirea informațiilor s-a schimbat. Dacă în urmă cu 10 ani televiziunile și ziarele propagau imaginea „femeii perfecte” pe care toată lumea încerca să o copieze, acum Facebook și Instagram fac același lucru cu o intensitate mult mai mare. Soft-urile de editare foto și aparatele profesioniste ajută la realizarea unei lumi iluzorii în care toate formele sunt perfecte și privirile hipnotice. În spatele acestei perfecțiuni, cele care nu beneficiază de aportul științei și tehnicii fac eforturi supra-omenești pentru a atinge idealul utopic din fotografiile pe care le văd. Terminați cu prostiile. Lăsați privirea să exprime ceea ce este în interiorul vostru. Nu faceți eforturi inutile. Fericirea este aici și acum, nu pe Facebook, nu pe Instagram. Căutați bucuria de a trăi în fiecare adiere de vânt, în fiecare răsărit de soare și în fiecare picătură de rouă.

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on