News

Mădălina Ghenea, despre momentele în care a fost înșelată

iulia.statie
October 25, 2020 12:31 PM

Mădălina Ghenea a vorbit cu fanii săi despre momentele în care a fost înșelată de parteneri. Deși este, fără dar și poate, una dintre cele mai frumoase actrițe, aceasta a dezvăluit că a avut parte și de câteva dezamăgiri în dragoste.

Pe aceeasi temaFestivalul de Film de la Veneția: ce au purtat vedetele în a doua seară

Mădălina Ghenea, despre momentele mai puțin plăcute din viața sa

Mădălina Ghenea păstrează legătura cu fanii prin rețelele de socializare și încearcă să le răspundă la toate curiozitățile pe care aceștia le au. Frumoasa româncă a răspuns de curând la întrebarea unui admirator pe Instastory, dezvăluind că și ea a fost înșelată.

Totuși, deși a trecut prin momente mai puțin plăcute, aceasta a dezvăluit că a tratat situația cu mult calm de fiecare dată: „Am găsit un băiat în pat cu altă fată, am găsit un prezervativ folosit în gunoi, iar de fiecare dată am reacționat cu calm, niciodată nu reacționez nebunesc, nu știu de ce.”, a spus Mădălina Ghenea pe Instastory.

De ce nu s-a căsătorit niciodată Mădălina Ghenea

Multă lume a întrebat-o pe vedetă de ce nu s-a căsătorit niciodată, iar, recent, frumoasa actriță a oferit un răspuns extrem de interesant, demonstrând că nu doar talentul și frumusețea o recomandă, ci și faptul că este o femeie foarte puternică.

„Dragi doamne, multe dintre voi ați întrebat de ce niciodată nu m-am căsătorit. O să încerc să dau cel mai bun răspuns. Personal, aș prefera să cresc singură decât în compania unei persoane pe care am întâlnit-o până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre acest aspect foarte mult. Se pare că supără oamenii, în special pe bărbați.”, a spus aceasta.

„A fi singură nu este o stare. Este un cuvânt ce definește o persoană destul de puternică pentru a trăi și a se bucura de viață fără a depinde de alții. Muncești din greu, ajungi cineva în viață, căsătoria nu este o garanție și un bărbat nu este un progres din punct de vedere financiar.”, a continuat actrița.

Mai mult, aceasta a vorbit și despre faptul că prioritatea ei o reprezintă fetița ei și că pentru moment, își dedică viața carierei sale, familiei și prietenilor. Cât despre mariaj, Mădălina recunoaște că dacă se va schimba ceva, ea dorește să își țină viața personală privată: „În trecut a trebuit să îmi ridic pereți pentru a bloca tot ce este toxic, pentru a îmi obține puterea și a îmi transforma rănile în înțelepciune. Muncesc din greu, mă întrețin, sunt independentă.”

„Iubirile vieții mele sunt mama și fiica mea. Nu simt că ar trebui să fiu căsătorită. Niciodată nu spun niciodată și dacă ceva se schimbă, îmi pare rău să vă dezamăgesc, dar nu o să vă las să știți, o să îmi țin viața personală privată, dar acum eu îmi dedic viața fiicei mele, carierei, prietenilor și familiei.”, a adăugat Mădălina Ghenea.

„Probabil niciodată nu am fost așa de deschisă, nu am vorbit despre viața mea privată dar simțeam că aceste cuvinte pot servi ca un sfat pentru unele dintre voi, este rar ce am făcut și este posibil să nu o mai fac. Vă iubesc pe toți, Mădălina.”, a zis actrița.

 

View this post on Instagram

 

DEAR LADIES: so many of you ask me all the time why I never got married. I will try to answer the best I can. Personally, I’d rather grow old alone than in the company of anyone I’ve met so far. I don’t experience myself as lonely, incomplete, or unfulfilled, but I don’t talk about that much. It seems to piss people off–especially men. SINGLE IS NOT A STATUS. IT IS A WORD THAT BEST DESCRIBES A PERSON WHO IS STRONG ENOUGH TO LIVE AND ENJOY LIFE WITHOUT DEPENDING ON OTHERS. Work hard, become something in life ,Marriage isn’t a Guarantee & REALIZE that a Man isn’t a Financial Breakthrough. In my past I had to put up walls to block toxicity to obtain my strength I had to turn my wounds into wisdom. I work hard, I maintain myself, I’m independent, when you see me know that is all me, I’m not kept, I do the keeping. The loves of my life are my daughter and my mother. I don’t feel as if I need to be married. Never say never and if something changes I am sorry to disappoint you all but I will not let you know, I will keep my private life private, but for now I dedicate my life to my daughter, my work, my friends, my family. Maybe I’ve never been so open, never spoke about my private life but felt that these words might serve as advice for some of you, it’s rare and it might never happen again. Love you all, Madalina #selflove

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea) on