News

Mădălina Ghenea este o mămică model. Motivul pentru care vedeta nu are televizor în casă: ‚Fac asta pentru fiica mea’

iulia.statie
April 6, 2021 15:14 PM

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai cunoscute și admirate vedete, iar aceasta se bucură de o fetiță minunată, pe nume Charlotte. Frumoasa actriță se străduiește să îi ofere tot ce este mai bun micuței sale pentru a avea o copilărie cât mai fericită.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea o va juca pe Sophia Loren în pelicula 'House of Gucci'

Mădălina Ghenea le-a dezvăluit fanilor apartamentul în care locuiește

Încă de la începutul pandemiei, Mădălina Ghenea a decis să le dezvăluie fanilor detalii din viața ei de zi cu zi pe rețelele de socializare. Recent, actrița le-a arătat tuturor apartamentul din Italia, unde locuiește alături cu fiica ei. Mare le-a fost surpriza admiratorilor când vedeta a spus că nu are televizor în casă, dar motivul pentru care a luat această decizie are legătură cu atenția pe care i-o oferă micuței sale.

Vedeta își crește singură copilul și se descurcă de minune. Fiica sa a împlinit patru ani, iar, spre deosebire de alți copii, aceasta nu are acces la televizor, dar este extrem de inteligentă, căci mămica ei celebră se asigură că micuța are parte de activități educative. Charlotte vorbește nu mai puțin de patru limbi, iar Mădălina Ghenea le-a arătat tuturor că aceasta știe să vorbească în română, italiană, engleză și puțin în spaniolă.

Mădălina Ghenea, dezvăluiri inedite

Vedeta este o mămică model și face tot ce poate pentru a-i oferi fiicei sale o copilărie minunată „Nu e ușor, fac tot ce pot, sper să aibă o copilărie fericită, așa cum am avut eu. Să crești un copil singură nu e ușor, dar Slavă Domnului că o am pe mama care mă ajută foarte mult și mă descurc.”, a zis  Mădălina Ghenea, potrivit revistei Viva!.

Cât despre lipsa televizorului, actrița a dezvăluit: „Mă bucur mult că vă place apartamentul meu, l-am renovat total singură. Nu am televizor acasă și nici wifi, și fac asta pentru fiica mea.” De asemenea, Mădălina Ghenea a vorbit și despre o reîntoarcere în România, explicând că este extrem de mulțumită cu locul în care trăiește: „Sunt foarte bine aici și sunt îndrăgostită de casa mea.”