News

Mădălina Ghenea, ipostaze inedite! Cum a fost surprinsă actrița

iulia.statie
December 19, 2019 12:54 PM

Mădălina Ghenea a fost surprinsă într-o dimineață răcoroasă plimbându-se pe străzile din Milano. Actrița purta o ținută formată din haină de blană, cizme lungi și accesorizată cu o geantă într-o nuanță roz pudrat. Ea părea extrem de amuzată de mesajele primite pe telefonul ei.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea are un nou iubit! Cu cine s-a cuplat după despărțirea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea, ipostaze inedite! Cum a fost surprinsă actrița

Recent, știrile privind noua relației a frumoasei șatene au luat cu asalt internetul. Actrița și Leonardo Maria Del Vecchio au fost surprinși într-un magazin din St. Moritz, iar imaginile cu ei au făcut înconjurul lumii. Leonardo este fiul fondatorului Luxottica, cel mai bogat om din Italia în 2019, potrivit Forbes.

Se pare că ei sunt împreună de câteva luni, dar clopotele de nuntă se pot auzi mai repede decât ne-am aștepta, conform B1.

Nu de multe ori, frumoasa româncă povestea că s-a lovit de multe obstacole atunci când a iubit, dar nu a rămas niciodată prinsă într-o idilă care nu mai mergea.

Mădălina are împreună cu Matei Stratan o minunată fetiță. Înainte de acesta, frumoasa noastră româncă a avut relații cu staruri consacrate de la Hollywood, cum ar fi Gerard Butler și Leonardo DiCaprio.