News

Mădălina Ghenea iubește din nou? Cine ar fi cucerit-o pe superba româncă

iulia.statie
December 23, 2020 13:22 PM

Mădălina Ghenea este admirată și curtată de foarte mulți bărbați, iar aceasta se bucură de o frumusețe răvășitoare, o carieră frumoasă și o fetiță pe care o are împreună cu Matei Stratan, pe nume Charlotte.

Pe aceeasi temaAndreea Raicu, surprinsă din nou în compania lui Matei Stratan, fostul iubit al Mădălinei Ghenea. Cei doi au mers la părinții afaceristului

Mădălina Ghenea are un nou iubit?

Potrivit presei din Italia, frumoasa româncă are un nou iubit celebru. Pe Mădălina Ghenea ar fi cucerit-o chiar Nicolo Zaniolo, fotbalist la AS Roma, în vârstă de 21 de ani. Jurnaliștii de la Forzaroma.info relatează că aceasta a început o frumoasă relație cu starul din fotbal.

Ba chiar, ei au oferit și câteva indicii pe Instagram despre relația lor, postând fotografii extrem de asemănătoare. Fotbalistul a avut în trecut o relație cu Sara Scaperrotta. „Roma îl așteaptă în primăvară să se refacă după ruptura de ligament încrucișat, cu sau fără logodnică ori altă cucerire”, au scris și jurnaliștii de la Gazzetta dello Sport, citați de gsp.ro.

De ce nu s-a căsătorit Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală, dar aceasta vorbea destul de recent despre căsătorie, dezvăluind de ce nu a ajuns niciodată în fața altarului.

„Dragi doamne, multe dintre voi ați întrebat de ce niciodată nu m-am căsătorit. O să încerc să dau cel mai bun răspuns. Personal, aș prefera să cresc singură decât în compania unei persoane pe care am întâlnit-o până acum. Nu mă simt singură, incompletă sau neîmplinită, dar nu vorbesc despre acest aspect foarte mult. Se pare că supără oamenii, în special pe bărbați.”, a spus aceasta.

„A fi singură nu este o stare. Este un cuvânt ce definește o persoană destul de puternică pentru a trăi și a se bucura de viață fără a depinde de alții. Muncești din greu, ajungi cineva în viață, căsătoria nu este o garanție și un bărbat nu este un progres din punct de vedere financiar.”, a continuat actrița.