News

Mădălina Ghenea l-a cucerit pe Al Pacino! Imagini inedite de pe platoul de filmare de la ”House of Gucci”

maria.apostol
November 25, 2021 11:56 AM

Frumoasa Mădălina Ghenea a primit un rol în cel mai aștept film al anului 2021, ”House of Gucci”. Frumoasa vedetă o va interpreta pe Sophia Loren. Românca și-a cucerit colegii de platou, inclusiv pe marele Al Pacino!

Mădălina Ghenea a publicat pe Instagram un filmuleț în care apare alături de Al Pacino, la filmările peliculei „House of Gucci”. Mădălina Ghenea, care o interpretează pe fabuloasa Sophia Loren în acest film, are și un mesaj pentru fanii ei.

„La mulți ani” de Ziua Recunoștinței (n.r. 25 noiembrie). „V-ați luat bilete la House of Gucci? Filmul rulează acum în cinematografele din Statele Unite. Împărtășesc cu voi unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea, pe platoul de filmare cu incredibilul Al Pacino”, a scris actrița.

Când va avea avea loc premiera ”House of Gucci” în România

Filmul “House of Gucci / Casa Gucci” este inspirat din povestea adevărată şi şocantă a familiei din spatele cunoscutei case de modă italiene. Pelicula prezintă complotul pus la cale de Patrizia Reggiani, interpretată de Lady Gaga, pentru a-l ucide pe soțul ei, Maurizio Gucci. În timpul procesului, Patrizia Reggiani a primit porecla „The Black Widow” (Văduva neagră). Fiind condamnată la 29 de ani de închisoare. A îndeplinit 18 ani din această sentință, în 2016 fiind eliberată.

Regizat de Ridley Scott, filmul spune o poveste bazată pe un scenariu semnat de Becky Johnston şi Roberto Bentivegna. Inspirat din cartea „The House of Gucci” scrisă de Sara Gay Forden. Din distribuţie fac parte Lady Gaga, Adam Driver, Jared Leto, Jeremy Irons, Jack Huston, Salma Hayek şi Al Pacino.

Pelicula „House of Gucci”, proiectul anului pentru Mădălina Ghenea, va avea premiera în România pe data de 26 noiembrie.