News

Mădălina Ghenea nu vrea să se căsătorească

iulia.statie
May 19, 2020 14:21 PM

Mădălina Ghenea se află în Milano, unde a decis să se izoleze alături de fetița ei, Charlotte. Vedeta se folosește de aplicațiile social media pentru a își ține fanii la curent cu orice face, oferindu-le detalii delicioase despre viața sa.

Pe aceeasi temaMădălina Ghenea are un nou iubit! Cu cine s-a cuplat după despărțirea de Matei Stratan

Mădălina Ghenea nu crede că se va căsători vreodată!

Ea a decis să le hrănească curiozitatea fanilor și să răspundă la diferite întrebări despre anumite subiecte. Ba chiar, vedeta a abordat și un subiect pe care de obicei îl evită, anume căsătoria.

Românca este asaltată cu întrebări pentru că își dorește să fie cât mai activă pe rețelele sociale, acum că majoritatea avem grijă cu privire la unde și când ieșim. Mădălina stă în apartamentul său din Italia cu fetița ei, Charlotte și vorbește mereu cu fanii săi pe Instagram.

„Nu am fost căsătorită niciodată și nu cred că o voi face vreodată. Sincer, nu cred în instituția căsătoriei.”, a fost răspunsul Mădălinei Ghenea la o întrebare pusă de un urmăritor.

În trecut s-au făcut multe speculații cu privire la viața sa amoroasă și starea civilă, însă vedeta a făcut lumină în sfârșit cu privire la aceste aspecte.

Mădălina Ghenea se afișa recent cu Leonardo Maria Del Vecchio, un miliardar italian. Totuși, deși aceasta este una dintre cele mai iubite vedete de la noi, are un talent incontestabil și o frumusețe aparte, vedeta nu prea are noroc în dragoste.

Și acum, relația nu a avut succes, căci aceștia s-au despărțit din cauză că socrul nu a avut-o la inimă, notează cancan.ro. Tatăl partenerului vedetei a reușit să se bage între cei doi, iar după o discuție cu Leonardo, acesta a decis să termine relația dintre el și Ghenea, după cum au declarat câteva surse apropiate de aceștia pentru publicația menționată mai sus.

Înainte de a se iubi cu frumoasa româncă, Leonardo era cunoscut pentru pasiunea pe care o are pentru fotomodele, fiind logodit în trecut cu Alessia Tedeschi.