News

Mădălina Ghenea o va juca pe Sophia Loren în pelicula 'House of Gucci'

iulia.statie
March 22, 2021 18:15 PM

Mădălina Ghenea o va interpreta pe Sophia Loren în pelicula ‘House of Gucci’ ce se filmează în această perioadă la Roma, Milano, Florența, Como și Aosta. Au fost deja dezvăluite câteva imagini cu superba actriță ce va juca alături de Lady Gaga în filmul pe care toată lumea îl așteaptă. 

Pe aceeasi temaKim Kardashian, ținute spectaculoase la deschiderea expoziției create în onoarea designerului Thierry Mugler

Mădălina Ghenea va apărea în ‘House of Gucci’

Până în acest moment, nu se cunosc foarte multe detalii despre rolul pe care îl va interpreta Mădălina Ghenea, dar milioane de români se pot bucura pentru că o vor vedea pe frumoasa româncă într-o peliculă extrem de așteptată. Recent, mai multe imagini au luat cu asalt internetul, înfățișându-i pe Lady Gaga, ce o va juca pe Patrizia Reggiani, dar și pe Adam Driver, ce a preluat personajul lui Maurizio Gucci.

De asemenea, pe contul oficial al filmului au apărut și câteva imagini cu Mădălina Ghenea, ce apare alături de Al Pacino. Premiera filmului era programată pentru noiembrie 2021, dar, ar putea fi amânată până în 2022 din cauza pandemiei de coronavirus.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The House of Gucci (@thehouseofgucci)

Ce detalii s-au aflat despre film

Filmul, bazat pe cartea  ‘A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed’, de Sara Gay Forden, urmărește povestea morții lui Maurizio Gucci, nepotul lui Guccio Gucci, potrivit Town and Country Mag. Gaga o va juca pe Patrizia Reggiani, fosta soție a lui Maurizio ce a fost convinsă să ajute la asasinarea acestuia în 1995. Ea a fost condamnată la închisoare după ce a fost găsită vinovată.

În 1995, Maurizio Gucci, fostul șef al casei de modă fondată de Guccio Gucci, a fost împușcat în biroul pe care îl deținea în Milano. În cele din urmă, dovezile au dus la fosta lui soție, Patrizia Reggiani, ce a fost condamnată pentru faptul că ar fi angajat patru complici ce ar fi ajutat-o la uciderea fostului partener.

Aceasta a fost condamnată la 29 de ani de închisoare, dar a ieșit în 2016, după ce a stat în închisoare 18 ani. La ceva timp după ce a fost eliberată, Patrizia, ce a susținut mult timp că este inocentă, a fost întrebată de ce nu și-a dus planul singură la capăt. „Nu văd atât de bine. Nu voiam să ratez.”, a zis ea, potrivit The Guardian.